dobrze... "wujku"?? heheMacGayver pisze:a ktoś kto wejdzie nowy na temat spotów łódzkiej będzie wiedział o co kaman?chyba nie bardzo więc spadać mi na pogaduchy

dobrze... "wujku"?? heheMacGayver pisze:a ktoś kto wejdzie nowy na temat spotów łódzkiej będzie wiedział o co kaman?chyba nie bardzo więc spadać mi na pogaduchy

nawet mi się nie chce komentowaćMacGayver pisze:a ktoś kto wejdzie nowy na temat spotów łódzkiej będzie wiedział o co kaman? chyba nie bardzo więc spadać mi na pogaduchy

nie zastanawiacie się czasem co Scubzik palił (albo pił, wciągał, wąchał, wchłaniał, przyswajał), ze takie rzeczy wymyslascubzik pisze:blup?

postanowiłem, że z tą jedna osoba nie będę się kłóciłNeptune pisze:Mówisz że masz podobne problemy co ja?Krissu pisze: już to widzętakie coś nie wchodzi w grę niestety
hehe
Ja wywalczyłem 2-3 godziny w niedzielne popołudniaChoć nie było łatwo

niespodziewajki są z 2010 a spot będzie 2011Neptune pisze:A będzie dla mnie niespodziewajka z zeszłego spota??

Zatem wolę poruszanie się autem ograniczyć do minimum... biorę pod uwagę jedynie jakiś wieczorny spot
 Zatem wolę poruszanie się autem ograniczyć do minimum... biorę pod uwagę jedynie jakiś wieczorny spot  
 Z tym holem to różnie u nas bywa...MlodyLDZ pisze: Chyba, że mnie ktoś na hol weźmie
 jest dużo chętnych ale wszyscy monotematycznie wolą być wleczeni
 jest dużo chętnych ale wszyscy monotematycznie wolą być wleczeni 
 nie ukrywam ze też mi było by to na rękę bo w sobote idę na noc do pracy i w szkole jest studniówka wiec z rana bym sobie to odespał
 nie ukrywam ze też mi było by to na rękę bo w sobote idę na noc do pracy i w szkole jest studniówka wiec z rana bym sobie to odespał  ale to jeśli ekipa się zbierze
 ale to jeśli ekipa się zbierze 
oczywiście, że Neptune auto, białą micrę, na sztywnym holu, na ogólnopolskiMacGayver pisze:chyba nawet wiem kto kogo ciągnie, bez podtekstów
 , obiecywał w zeszłym roku i co? i sie wykpił
, obiecywał w zeszłym roku i co? i sie wykpił 
 Może wymyślmy jakiś fajny wiosenny termin i zaplanujmy to
 Może wymyślmy jakiś fajny wiosenny termin i zaplanujmy to  Poza tym (mimo tego, że zapowiadałm ostatnio, że już nigdy nic nie zorgaznizuję), myślę o II centralnym integracyjnym zlocie
 Poza tym (mimo tego, że zapowiadałm ostatnio, że już nigdy nic nie zorgaznizuję), myślę o II centralnym integracyjnym zlocie  jakos na poczatku lipca, wiec jesli  wiosna nie wypali, to latem jest cieplo i zamiast herbatki browarka wypić można
 jakos na poczatku lipca, wiec jesli  wiosna nie wypali, to latem jest cieplo i zamiast herbatki browarka wypić można 
 jest mi winien przysługę bo tez go woziłem
 jest mi winien przysługę bo tez go woziłem  

i tak jestem co tydzień nad jakąś wodą
 i tak jestem co tydzień nad jakąś wodą