DOLNOŚLĄSKA Grupa NissanZone
Witaj Mi$-kuMI$ pisze:Kurcze a już chciałem niespodziankę zrobić i zawitać w piątek a tu mnie przerobiliście.
W sobotę nie mogę - impreza rodzinna
Miłego kręglowania

Właśnie dlatego między innymi próbny termin-dzień spotkań został ustalony na piątki wieczorem...weekendy często są zagospodarowywane przez rodzinę lub inne przypadające na weekend sprawy...no ale zobaczymy jak to się dalej poukłada...
Może kiedyś na łyżwy się z nami wybierzesz, bo sezon już chyba otwarty

A w ogóle ktoś na spotkanie przyjedzie?? Bo cisza jakaś, nikt się nie odzywa...chyba zamarzli wszyscy, więc może i spota odwołać albo przełożyć? W przyszłym tygodniu odwilż...
No niestety mnie nie udało się dojechać żeby sprawdzić czy ktoś się w ogóle pojawił, bo tutaj nikt nie potwierdził czy będzie czy nie, jedynie NadiR się odezwał...A był ktoś???
Tak w ogóle mam propozycję na przebudzenie z zimowego snu
http://www.kwateraglowna.pl/index.htm co Wy na to i jeśli tak to kiedy?
Ja byłabym za jakimś dniem w tygodniu ze względów wyżej wymienionych (może jednak ten piątek nie byłby taki zły?)
Proszę piszcie czy ktoś jest chętny.
Tak w ogóle mam propozycję na przebudzenie z zimowego snu

Ja byłabym za jakimś dniem w tygodniu ze względów wyżej wymienionych (może jednak ten piątek nie byłby taki zły?)
Ale nas byłoGonia pisze:No niestety mnie nie udało się dojechać żeby sprawdzić czy ktoś się w ogóle pojawił, bo tutaj nikt nie potwierdził czy będzie czy nie, jedynie NadiR się odezwał...A był ktoś???
Tak w ogóle mam propozycję na przebudzenie z zimowego snuhttp://www.kwateraglowna.pl/index.htm co Wy na to i jeśli tak to kiedy?

Generalnie niezła zabawa

Choć polecał bym łyżwy

No to i dobrze, że spot doszedł do skutku, bo zmowa milczenia była przed spotkaniem, ale teraz też nie jesteście za bardzo wylewni..Risto pisze:Si seniorIvanH pisze:Ktoś był.Gonia pisze:.A był ktoś???

NadiR zabawa jest super zaręczam, chociaż przez moment pomyślałam żeby połączyć jedno i drugie, ale po gonitwach w podziemiach nikt nie będzie miał już siły na łyżwyNadiR pisze:Generalnie niezła zabawa, ale next week to tak, w ten odpadam na 99%.
Choć polecał bym łyżwy

Jeśli chodzi o termin...mamy grudzień więc nie wiem jak pozostali zapatrują się na takie uszczknięcie czasu (i pieniędzy) przed przygotowaniami świątecznymi, moze inne propozycje?...czekam na odzew...
Gonia pisze:
No to i dobrze, że spot doszedł do skutku, bo zmowa milczenia była przed spotkaniem
Nie było żadnej zmowy milczenia,był wpis na 1 stronie, że jest spot,więc kto miał czas i chęć to przybył.
Wspomniałaś ,że sobota na spoty to kiepski pomysł,bo rodzina itd. Myślę ,że jedna sobota w miesiącu nie będzie problemem dla rodziny,tym bardziej ,że zawsze do tej pory spoty były w soboty(czasem niedziela),więc?

Pozdrawiam
Coś nie widzę chętnych na zaproponowaną zabawę, jedynie "osobiste wycieczki" nic nie wnoszące w planowanie spotkania...Nie będę dyskutować z nikim publicznie, są inne formy komunikacji wiec jeśli ktoś ma mi coś do powiedzenia lub zarzucenia zapraszam na priv-a lub gg.
Prosiłabym o pisanie w temacie konkretnych propozycji dotyczących spotkań a nie wypominania co gdzie i dlaczego tak beznadziejnie. Jeśli macie jakieś konkretne pomysły na terminy i miejsce comiesięcznych spotkań proszę piszcie, co kto woli, mogę zrobić sondę w temacie, tylko trochę nas mało się tutaj kręci więc nie wiem jak to wyjdzie, bo jak ostatnio w gronie 4 osób zostało ustalone miejsce i termin (próbny zresztą) to zarzucono mi egoizm...więc proszę o propozycje.
Prosiłabym o pisanie w temacie konkretnych propozycji dotyczących spotkań a nie wypominania co gdzie i dlaczego tak beznadziejnie. Jeśli macie jakieś konkretne pomysły na terminy i miejsce comiesięcznych spotkań proszę piszcie, co kto woli, mogę zrobić sondę w temacie, tylko trochę nas mało się tutaj kręci więc nie wiem jak to wyjdzie, bo jak ostatnio w gronie 4 osób zostało ustalone miejsce i termin (próbny zresztą) to zarzucono mi egoizm...więc proszę o propozycje.
WESOŁYCH ŚWIĄT wszystkim życzę 
Po dość długiej nieobecności niebawem się zjawie na spocie
POZDRAWIAM
Sławek

Po dość długiej nieobecności niebawem się zjawie na spocie

POZDRAWIAM
Sławek

Odwiedź Mnie na Polska Jazda Kiedyś WP11 teraz E39
W naszej ziemskiej podróży do stacji przeznaczenia,
Jest co roku przystanek pod znakiemBożego Narodzenia.
Dzięki tej przerwie w podróży, dzięki tej chwili wytchnienia,
Możemy rozejrzeć się wokół, jest moment na przemyślenia.
Jest czas na chwilę zadumy, okazja na triumf szczerości,
Można kogoś przeprosić, przekazać wyrazy wdzięczności.
A jeśli przy tej okazji łza z Twego oka wypłynie,
To się jej nie wstydź, nie skrywaj, miłość z tego właśnie słynie.
W ten czas wielki, wspaniały, czas Narodzin Dzieciny
Połam się opłatkiem z bliskim, daruj mu najgorsze winy,
Siądź przy choince, przytul do serca co masz najcenniejsze,
A zobaczysz, pokonasz nawet najstraszniejsze.
I choć czasy trudne, dokoła wiele niepewności,
Nigdy nie trać nadziei, nigdy nie trać radości,
Żyj godnie w miłości, pokoju i zgodzie,
Wszak... dla Niego nie było też miejsca w gospodzie.
W te piękne dni... spraw, aby to piękno było właśnie Waszą zasługą
Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w miłym rodzinnym gronie życzą Michał z Zosią i Kamilkiem
Jest co roku przystanek pod znakiemBożego Narodzenia.
Dzięki tej przerwie w podróży, dzięki tej chwili wytchnienia,
Możemy rozejrzeć się wokół, jest moment na przemyślenia.
Jest czas na chwilę zadumy, okazja na triumf szczerości,
Można kogoś przeprosić, przekazać wyrazy wdzięczności.
A jeśli przy tej okazji łza z Twego oka wypłynie,
To się jej nie wstydź, nie skrywaj, miłość z tego właśnie słynie.
W ten czas wielki, wspaniały, czas Narodzin Dzieciny
Połam się opłatkiem z bliskim, daruj mu najgorsze winy,
Siądź przy choince, przytul do serca co masz najcenniejsze,
A zobaczysz, pokonasz nawet najstraszniejsze.
I choć czasy trudne, dokoła wiele niepewności,
Nigdy nie trać nadziei, nigdy nie trać radości,
Żyj godnie w miłości, pokoju i zgodzie,
Wszak... dla Niego nie było też miejsca w gospodzie.
W te piękne dni... spraw, aby to piękno było właśnie Waszą zasługą
Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w miłym rodzinnym gronie życzą Michał z Zosią i Kamilkiem

Nasze Nisma
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM

Boże Narodzenie to czas wielkiej radości,
Niech wsród Was, pokój błogi gości.
Niechaj miłość i radość wypełnią dom cały
I aby prezenty bogate się udały.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
najlepsze życzenia radości, miłości i pokoju
oraz
wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku
dla całej grupy Nissanzone życzy FireWomen z dziećmi
Niech wsród Was, pokój błogi gości.
Niechaj miłość i radość wypełnią dom cały
I aby prezenty bogate się udały.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
najlepsze życzenia radości, miłości i pokoju
oraz
wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku
dla całej grupy Nissanzone życzy FireWomen z dziećmi
żona KFC była primera była almera a jest micra
A może ślizgawka na 4 kółkach? Ale to już w Nowym Roku oczywiście. Może znacie jakieś miejsca poza Górką Andersa?
Warto wykorzystać tą paskudną aurę do czegoś pożytecznego
Ja osobiście byłam kiedyś pod Volvo i jest całkiem całkiem, tylko tam to jedynie w niedzielę, jeszcze parking pod dawnym Polarem daje możliwości bezpiecznego poślizgania się...
Warto wykorzystać tą paskudną aurę do czegoś pożytecznego

No mówiłem wcześniej, co by się zdążyć poślizgać jeszczeGonia pisze:A może ślizgawka na 4 kółkach? Ale to już w Nowym Roku oczywiście. Może znacie jakieś miejsca poza Górką Andersa?
Warto wykorzystać tą paskudną aurę do czegoś pożytecznegoJa osobiście byłam kiedyś pod Volvo i jest całkiem całkiem, tylko tam to jedynie w niedzielę, jeszcze parking pod dawnym Polarem daje możliwości bezpiecznego poślizgania się...

Pachołki jak ktoś ma lub ma dostęp niech zabierze ze sobą, jakiś tor się ustawi i porobimy jaja

Mój termin 7-8.01.2011..napiszcie ile osób za jaką datą...w piątek mi godz. obojętna, ale sobota po poludniem
Pomysł bardzo fajny, niestety ja mam założone letnie gumy, więc odpadamGonia pisze:A może ślizgawka na 4 kółkach?

Odwiedź Mnie na Polska Jazda Kiedyś WP11 teraz E39
Jeśli chodzi o termin to jak dla mnie może być piątek po południu, chociaż zawalone miasto będzie na bank więc może sobota, tylko gdzie?? Takie ślizganie z pachołkami to już wymaga trochę ukrytego lub legalnego-tak jak było to w Jelczu miejsca, jak ktoś zna takie miejscówki to dawajcie propozycje, pachołki się załatwi jakby co. A parking pod dawnym Polarem jest teraz pusty, bo z tego co wiem fabryka stoi do przyszłego tygodnia chyba, ale czekam też na inne propozycje.NadiR pisze:Mój termin 7-8.01.2011..napiszcie ile osób za jaką datą...w piątek mi godz. obojętna, ale sobota po poludniem
Dzięki P'xxl jasne, czekam tylko na konkretne info od Bombla, co za ile i dlaczego tak drogop'xxl pisze:Gosia kalyndorze są. Zamawiomy?