Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
trzeci napewno odpada chyba że macie jakieś propozycje to dawać na forum jest dużo osób zarejestrowanych z Bydzi i myślę że trzeba ich zwerbować na spota
no dokladnie w ostatnim czasie doswiadczylem tego ze ciezko wszystkim dogodzic ;P najlepiej dac jakis termin. chyba ze naprawde malo ludzi przyjedzie to wtedy go zmienic...
hehe Quattro dal rade jak zawsze niestety sa miejsca ktorych juz raczej nie odwiedze.. bo jak niby sklep zajmuje sie tylko czesciami do nissanow to chyba jednak powinien wiedziec co do czego pasuje no niestety w Bydzi nie do konca wie
Hehe, Gibki, co tam sklep! W serwisie zamówili dla mnie krzyżaki przedniego wałka i jak przyjechałem na montaż, to się okazało, że... nie takie przyszły To jest dopiero żenada! Nissan nie wie, co pasuje w Nissanie do Nissana! Tragedia!
no niestety ;P ja kupilem uszczelniacz w tym sklepie i zawiozlem do mechanika i majac oba w reku nic nie powiedzial ze roznica kilku ladnych mm. a wczesniej jeszcze kupilem wachacz ktory byl dluzszy niz poprezdni ;P
Senior, siemanko,siemanko,witaj serdecznie.Jeszcze mała formalność,chodzi o przynależność do grupy groupcp.php?g=25 ,no i oczywiście zapraszamy na spotkania naszej grupy
no ja akurat w sylwka to mozna powiedziec ze pracuje ;P kilka pokazow a pozniej imprezka mam taka cicha nadzieje ze jutro da rade odebrac nismo bo boje sie ze tata nie da mi swojego ;P
no niestety ale jak chce sie miec troche kaski to trzeba ;P no niestety takie zycie
Rok temu mialem takiego sylwestra ze ze znajomymi mielismy pokazy w jednym hotelu ale za to pozniej imprezowalismy w nim ;P nie dosc ze zza darmo imprezka ze wszystkim to jeszcze zaplacili xD
Również witam Grupę Bydgoską w Nowym Roku i chciałbym z tego miejsca pożyczyć aby Nissany chodziły jak marzenie.
Miałbym do Was prośbę- czy dałoby radę jakby ktoś z Was podjechał obejrzeć dla mnie to autko? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10977970 Wygląda fajnie, szkoda że cena taka wysoka, ale mimo to chciałbym aby w miarę pojętna osoba oglądnęła je dla mnie, posłuchała pracy silnika i ew dowiedziała się czy było coś w niej naprawiane/malowane, co ważne czy są wszystkie dokumenty od auta(książki, instrukcje) i oba kluczyki. Będę wdzięczny. Pozdrawiam.
Grupa Bydgoszcz spotkanie NIEDZIELA 10.01.10 GODZINA 16.00 parking pod TESCO bo nie wiadomo jak to będzie wyglądać z miejscami na galerii Wielka Orkiestra gra w ten dzień i może tam coś być