Z kierunkami to sprawa wygląda tak - nie mam kasy na takie mody, jak się trafi ktoś kto będzie się chciał zamienić to bardzo chętnie ale jak nie to zostaje jak jest
[ Dodano: 2011-04-22, 11:56 ]
Elementy dekoracyjno - użytkowe zamontowane.
1.

2.
[ Dodano: 2011-05-04, 13:03 ]
Parę dni temu wpadła francja tjuning a mianowicie dokładka od laguny (sorrki za jakość zdjęć)
[ Dodano: 2011-11-05, 18:39 ]
A więc tak:
Po wymianie przegubu dalej coś chrobotało więc padło podejrzenie że dodatkowo uszkodzony jest przegub wewnętrzny, jest on ciężko dostępny i dość drogi więc wycieczka do wygnanowa i zakupiłem komplet osi od skrzyni do koła z przegubami i łożyskiem - zamontowane i co i kutwa dalej coś napier.... rachunek prosty zostało już tylko łożysko... ale żeby nie było zbyt pięknie tego samego dnia co wymieniłem komplet osi wieczorem po piątkowym spocie urwała się lewa półoś :killer:
Następnego dnia wycieczka do wygnanowa i zakup półośki bez tego badziewnego odważnika przez który właśnie te ośki pękają
Zakupione łożysko i półoś trafiły na swoje miejsce i ... CUD nic nie stuka nic nie puka nic nie piszczy

przy wymianie łożyska okazuje się że piasta jest do wymiany (delikatnie mówiąc)
Dobra już wszystko ogarnięte i ładnie jeździ ale tylko przez jeden dzień bo już następnego dnia rzuca palenie i podczas pracy rozrusznika słychać stuki.
Rozrusznik wyjęty i:

okazuje się że mam dwa rozruszniki :killer: :killer:
dzięki staremu rozrusznikowi od W@sia koszt naprawy był nie wielki
z dwóch zrobili jeden i po zamontowaniu wszystko działa tip top
Jako że posiadam już kartę stałego klienta w Wygnanowie dostałem od nich w gratisie takią małą aczkolwiek przydatną pierdółkę:
jak wszystko dobrze pójdzie to za kilka dni pojawi się mały mod podnoszący trochę moc
[ Dodano: 2012-03-09, 10:16 ]
[ Dodano: 2012-03-09, 10:17 ]
Dobra Panowie wiosna idzie i czas powoli coś z autem robić.
Na dzień dobry jakiś miesiąc temu odchudziło mi się auto na parkingu pod blokiem
Rysa delikatnie przetarta pastą 3M ale jeszcze jest mały ślad :killer:
Kilka dni temu wpadł nowy gadżet:
Z odczuwalnych zmian to szybciej się wkręca i jakoś lepiej chyba "idzie" (z tym że nie wiem czy to wina kolektora czy może ja się tylko tak jaram) Z minusów dźwięk się zmienił i jest taki kutwa hondowski oraz jest znacznie głośniej. Coś w tym temacie trzeba będzie pomyśleć (jakiś środkowy tłumik się zamontuje).
A tu macie ogólny burdel pod maską (z jednej strony chciałbym to jakoś ładnie ogarnąć a z drugiej czy jest sens???)