Misiek tylko sam nie zapomnij przyjechaćmisiek-ol pisze:Przypominam w nierdziele mamy spota

A dzięki dzięki - daje radę... tylko muszę przepływkę przelutować bo czkawa taka,Tołek pisze: Co do czkawki to może micra się przestraszyła pulsara hehe Widzę że Twój sprzęt robi swoje bo nie mogłem Cię dogonić a czym wyższy bieg tym byłeś dalej więc mody jak najbardziej dały efekt
Takie to uroki grzebania w samochodzie...ale kogo to obchodzi liczy się fun jaki później sprawia samochódHahkuh pisze:A dzięki dzięki - daje radę... tylko muszę przepływkę przelutować bo czkawa taka,
że mały silnik z pod machy nie wyskakuje
PS: Wrzucaj kolektor
hehe, głupie żarty nas się trzymająTołek pisze:Przy tej mocy nie bój żabymushroom pisze:Hmm...gorzej jak w Subaru też będą Ciebie laliA serio mówiąc wiadomo że żartuje zawsze i tak jest ktoś szybszy jeśli nie na prostej to w zakręcie i takie życie najwazniejszy jest fun z jazdy i tyle
Mam Almere N15 za niecałe 4tys jak dla Ciebie chceszJastrząb pisze:A co do zmiany godzin spotów, to dla mnie bez różnicy, faktycznie może jak byśmy spotykali się w jakiś normalny dzień to było by Ciekawiej.
Bynajmniej u mnie stan konta z miesiąca na miesiąc coś tam wzrasta, aczkolwiek jeszcze parę dłuuugich miesięcy przede mną.
Wiem wiem znam wszystkich naocznych światków Twojego istnieniaDaryjusz pisze:Tołek, No Akurat powiem Ci że instieje, ponieważ dużo osób mnie zna tylko akurat nie ty. Spytaj Kolegi Jastrzebia np Pana Prezesa, Miśka (Akurat mojego brata rodzonego)Więc istnieje. Nie mam czasu ostatnio na nic więc nie bywam na spotach.
Jasna sprawa!!! Przybywaj śmiało i witaj w grupie!niski pisze:Coś dziwnie spokojnie tutaj przed urodzinami ... witam grupę warmińsko-mazurską ,mam nadzieje że mnie przygarniecie i mimo zimy pojawię się na spocie