P.S Chłopaki nie ma co się spinać na siebie, chyba każdemu chodzi zeby była tu przyjazna atmosfera

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
ale hammerite też by dało rade sa matowe srebrne swego czasu zaciski tym malowałem spokojnie 2-3 sezony nawet wytrzymałyHahkuh pisze:...fakt - też o tym myślałem, bo fajnie wyglądał srebrny do felunku,
tylko, że wczoraj je wymieniłem a dzisiaj przed malowaniem już były rudo-srebrne
...niedługo wskoczy felunek w innym kolorze i srebrny wtedy nie przypasiworm#21 pisze: ale hammerite też by dało rade sa matowe srebrne swego czasu zaciski tym malowałem spokojnie 2-3 sezony nawet wytrzymały
Pozdro
Mam pomysł na przedni zderzak, gdy go zmontuję wtedy będą maźnięte w kolorze nadwoziamaciekj pisze:Ja zmiany wizualne zacząłbym od zderzaków w kolor, nie masz tego w planach?
No i fajnie o to chodziHahkuh pisze:...niedługo wskoczy felunek w innym kolorze i srebrny wtedy nie przypasiworm#21 pisze: ale hammerite też by dało rade sa matowe srebrne swego czasu zaciski tym malowałem spokojnie 2-3 sezony nawet wytrzymały
Pozdro![]()
..zaciski czekają na regenerację i malunek...Szymeq pisze:to i zaciski też masz ?ile to Ci kosztowało
....sam ogarniałemkomorokoro pisze:Ładne białe. Sam robiłeś czy fachowcy jacyś.
...lotka aktualnie jeździ w drugim aucie w bagażnikuSzyman pisze:jestem pod wrażeniemjak lotka?:P
...białe - Ty masz zielonkawe?forynek pisze:ty w swojej masz szyby biale fabrycznie czy zielonkawe