Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
No ja powiem że Kobieta naciska, do tego praca (Dwie zmiany ale nocki to masakra po 12godziny były). No i szkoda mi kasy na alko. duzo ładuje w rajdy(Teraz szykowanie sie na rajd Kormoran 6-7listopad) Nie stety nasze władze OKR (Olsztynski Klub Rajdowy) nas nie rozpieszczeja i nie robi imprez rajdowych. Albo przenosza imprezy albo odwoluje.
Wspierajmy Polskie Rajdy. www.rally.olsztyn.pl
Mechanika w dobrej Cenie Olsztyn Pana Tadeusza Nr 792433722
Ja, wygląda na to że po raz kolejny nie będę na spocie. Wyjeżdżam w delegację i nie wiem czy wrócę do Niedzieli, jeżeli tak to na pewno się pojawię, ale mamy napięty grafik a czasu mało.
Szkoda mushroom! Miał być ze mną nowy Nissan z Olsztynka na spocie, ale nie da
rady - może następnym razem....
PS: Czy były małe naklejki klubowe Grupy Warmińsko-Mazurskiej? (chodzi mi o taką
mniej więcej wielkość jak ta, którą dostałem od Jastrzębia)
Jeżeli tak to fajnie byłoby zrobić reedycję - myślę, że byłoby kilku chętnych...
Jastrząb pisze:nie no panowie, prawda jest taka że nie chcieliśmy dołować ludzików od BMW, chłopaki by się zdołowali i mieli by zły dzień
Daj spokój ale jak wrogo byli nastawieni patrzyli się jak bym im chleb obiecał Po samym łupu cupu można było poznać że to albo zlot bmw albo vw.Chyba trzeba zmienić miejsce bo ruch tam jak w Tesco w niedziele.
Hahkuh pisze:Krótko, ale treściwie.... i wyjątkowo nie ja byłem najmniejszym
W jakim sensie najmniejszym Jakoś nie zauważyłem żebyś był zaginionym bratem Kaczyńskich
Ostatnio zmieniony 2010-10-11, 17:41 przez Tołek, łącznie zmieniany 1 raz.
Hahkuh nie ma co, podziwiam twojego malucha, skubany odważny jak herkules. Ludzi pierwszy raz na oczy widział a pierwszy podszedł i rękę podał NORMALNIE SZACUN
Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
Jastrząb pisze:Hahkuh nie ma co, podziwiam twojego malucha, skubany odważny jak herkules. Ludzi pierwszy raz na oczy widział a pierwszy podszedł i rękę podał NORMALNIE SZACUN
A do nas nie chciał chyba przestraszył się czarnego samochodu i dwóch młodych Odważny bo tatuś go dobrze wychowuje i od małego ze sobą na zloty zabiera później przekaże mu micre zmodzoną a młody dokończy dzieła
Jastrząb pisze:Hahkuh nie ma co, podziwiam twojego malucha, skubany odważny jak herkules. Ludzi pierwszy raz na oczy widział a pierwszy podszedł i rękę podał NORMALNIE SZACUN
czesc chlopaki co tam jak tam?
dawno mnie na spocie nie bylo... wiem tez mi z tym ciezko. mam nadzieje ze pojawie sie na nastepnym. jak by co to fura smiga tylko swist
mam kilka narzedzi samochodowo-naprawczych, warsztatowych do sprzedania.
jezeli ktos chetny jest to pisac na maila: dabrowski.r34@gmail.com
pozdro
Rayan pisze:czesc chlopaki co tam jak tam?
dawno mnie na spocie nie bylo... wiem tez mi z tym ciezko. mam nadzieje ze pojawie sie na nastepnym. jak by co to fura smiga tylko swist
Witam Witam. To juz w sobote i w niedziele będzię odbywał się rajd Kormoran załoga Artur Skorubski oraz Dariusz Szyler (K/P)zapraszają na kibicowanie naszej załogi na PROLOGU oraz na odcinkach Rajdu. Mimo iż lecimy Białym Oplem Astrą I GSi z numerem startowym 69 będziemy godnie reprezentować 4 Kluby
-OKR OLSZTYŃSKI KLUB RAJDOWY
-NKP Nissan Klub Polska
-NZ Nissan Zone
-RALLYOLSZTYN www.rally.olsztyn.pl
Liczmy na wasz doping Pozdrawiam Dariusz
Wspierajmy Polskie Rajdy. www.rally.olsztyn.pl
Mechanika w dobrej Cenie Olsztyn Pana Tadeusza Nr 792433722
Hahkuh pisze:PS2: Może mushroom ujawni swoją białą 100 po transplantacji..
Jak następna to nie wiem, wiadomo długi weekend. Jeżeli w tą, to tęż nie wiem, bo niby jakas akcja jest szerzej zakrojona. Jeżeli jednak się uda to mam nadzieję, że pochwalę się ciekawym gadżetem .