tylko dodaj miętyjaca V6 pisze: Zrobie wyciąg z sałatki owocowo-warzywnej, 0.7 jak najbardziej
Grupa Stołeczna
wbijmy się w piątek do pizza hut, jedzenie i picie do oporu za 25zł 

jajeczko spod stołu jak w podstawówce

jajeczko spod stołu jak w podstawówce
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
- Tomasz WPR
 - fanatyk nissana

że trzeba ogarnąć piątek 

169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
- 
				Mariusz.b86
 - fanatyk nissana

Hejka... no ja niestety na jajeczko się nie załapałam... i co gorsza za tydzień też najpewniej mnie nie będzie 
 więc nie zobaczę Waszych "mordek" 

A tak ogólnie, to co powiecie, żeby się spotkać np. w lany poniedziałek?

A tak ogólnie, to co powiecie, żeby się spotkać np. w lany poniedziałek?
"O ludziach posiadających samochód nie powinno mówić się zmotoryzowani tylko skołowani."
Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
						Andrzej Majewski
"Tym, którzy mają samochody, wydaje się, ze już są w niebie. O naiwni, nie wiedzą, że muszą się jeszcze zabić."
Mieczysław M. Szargan
Tuśka pisze:A tak ogólnie, to co powiecie, żeby się spotkać np. w lany poniedziałek?
Czemu nie mieszkam vis a vis straży pożarnej więc wody na pewno nie zabraknie
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
						Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Tak tylko przypominam tym co nie czytali strony wcześniejszejjaca V6 pisze:Panie i PanowieRodacy
Z racji tego, że spot kwietniowy wypada tuż przed Świętami, pewnie wiele osób planuje wyjazd gdzieś, proponuje, przesunąć termin spotkania z 02.04 na 09.04, piatek po Świetach
Swięta spędzone w spokoju, a po, spocik![]()
Tak więc spot kwietniowy bedzie 09.04.2010
Z nissanem od 2005 roku 

- Kreyzol WPR
 - fanatyk nissana

- Maciek78
 - aktywny forumowicz
 - Kontakt:

W związku ze zmianą miejsca na letnie składam propozycję. Po co się wciąż męczyć w kurzu pośród szalejących cieńko ściętych? Po co wsłuchiwać się w hałas miasta i lądujących awionetek? Nie lepiej będzie spędzić ten czas pośród zieleni w ciszy parku?  

OK, teraz poważniej - składam propozycję zmiany miejscówki letniej. Podaję akurat poniższe miejsce, gdyż znam je osobiście, widziałem i dotykałem. Jest to zielony (trawiasty) parking w parku górczewska. Zawsze pusty, oświetlony i przestronny. Można odpalić grilla, puścić psa w samopas czy dzieci do zabawy. Z satelitarnej mapy Googla wygląda tak:

Cały park ma taką lokalizację:

A dojazd przedstawia się tak:

Wielkiej rewolucji nie ma, do miejscówki przy WORDzie jest ok. 1500 metrów. Jeżeli temat podłapiecie to osobiście sprawdzę nocne oświetlenie i zrobię fotki.

OK, teraz poważniej - składam propozycję zmiany miejscówki letniej. Podaję akurat poniższe miejsce, gdyż znam je osobiście, widziałem i dotykałem. Jest to zielony (trawiasty) parking w parku górczewska. Zawsze pusty, oświetlony i przestronny. Można odpalić grilla, puścić psa w samopas czy dzieci do zabawy. Z satelitarnej mapy Googla wygląda tak:
 Cały park ma taką lokalizację:
 A dojazd przedstawia się tak:
 Wielkiej rewolucji nie ma, do miejscówki przy WORDzie jest ok. 1500 metrów. Jeżeli temat podłapiecie to osobiście sprawdzę nocne oświetlenie i zrobię fotki.
Z dumą łykasz szczeciński paprykarz
www.snkp.pl
						www.snkp.pl