jak turbo się na pierwszym włączyło, to prima się zaczęła ślizgać
Łódzka Grupa
ja tam topić za bardzo przez sprzęgło nie mogę, ale to i lepiej, bo opony się nie psują 
 nie ma to jak puścić osiołka galopem xD

P11 Turbo Diesel Intercooler  <-- klik
						Dzięki za spota 
 Dzięki Sunniak za "pompowanie" 
A my na spokojnie zrobiliśmy sobie z Mżonką parę km . w trybie dotarcia ... pojechaliśmy Aleksandrowską do Szczecińskiej, przez Rąbień do Kanzas i do Pabianic

[ Dodano: 2012-04-15, 19:30 ]

A my na spokojnie zrobiliśmy sobie z Mżonką parę km . w trybie dotarcia ... pojechaliśmy Aleksandrowską do Szczecińskiej, przez Rąbień do Kanzas i do Pabianic
[ Dodano: 2012-04-15, 19:30 ]
dziękuję .. Ja choruję na Twoją tapiceręWiooreck pisze:scubzik, no nie powiem, bo bardzo fajne nismo
Uważaj  blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
a co, chciałbyś kubły z poldka obszyć skórą?scubzik pisze:Ja choruję na Twoją tapicerę
Dzisiaj byłem bez fotela, bo w akademiku już zregenerowany stoi, nie chciało mi się go wkładać. Jeszcze zostało kanapę zrobić, no i najgorsze... wszyć kawałek skóry w miejsce przetartego kawałka na fotelu kierowcy. Może macie kogoś kto by za nieduże pieniądze to zrobił? Nawet może być w innym kolorze, bo maluję
P11 Turbo Diesel Intercooler  <-- klik
						- 
				ainkaa

Są parasolki...ainkaa pisze: Co do spotu nas wystraszył deszcz= Szelmy mokre to nie jest to co Ania lubi widzieć, także do następnego![]()
A propos NIBY w weekend ma być już cieplej i słoneczniej. Może pora będzie otworzyć sezon grillowania?
- 
				ainkaa

Młodzieniec z całym szacunkiem, pogadamy jak zrobisz ze mnie "babcię"MlodyLDZ pisze:Są parasolki... A oprócz parasolek są zadaszone domki. Nie tłumacz się już tak.
Jestem za spotem, wielkim spociszem z grillem i z masą ludzi
Przecie mamo żartowałem.ainkaa pisze:Młodzieniec z całym szacunkiem, pogadamy jak zrobisz ze mnie "babcię"wtedy będziesz mógł wystawiać moje "wnuki" na deszcz jeśli będziesz miał na to ochotę
. Ja z cukru nie jestem, co wiedzą Ci, z którymi nie jeden raz mokłam na spocie
ale po to jestem mamą by chronić swe dzieciaki, wtedy, kiedy ochrony wymagają
![]()
Powiedział największy spamer w grupie.Wiooreck, spamerze
Trzeba kupić masę ludzi.ainkaa pisze: Jestem za spotem, wielkim spociszem z grillem i z masą ludzijeśli pogoda będzie taka jak mówisz
![]()
- 
				ainkaa

Jeju

dobrze, że mi napisałeś, ja byłam poważna tylko w tym momencie:
"ale po to jestem mamą by chronić swe dzieciaki, wtedy, kiedy ochrony wymagają "
i to się tyczy wszystkich dzieciaków
 z miłą chęcią wszamię 

no co Ty, serio?MlodyLDZ pisze:Przecie mamo żartowałem
"ale po to jestem mamą by chronić swe dzieciaki, wtedy, kiedy ochrony wymagają "
i to się tyczy wszystkich dzieciaków
jaki?MlodyLDZ pisze:największy
synuś tym razem możesz Ty się wkazać i skołować na spot coś pychaMlodyLDZ pisze:Mamo, załatw jeszcze cukierasy, to będzie komplet. )
- 
				ainkaa

jezdem za .... co mamy potem "smarkać"ainkaa pisze:grillem na czas "krótkich spodenek"?
Uważaj  blabla na ZUOOOOOOOO
- 
				ainkaa

Because sezon najprzyjemniej otwiera się kiedy ma się na sobie krótkie spodenki/krótkie spódniczki 
 Chodzi o tzw. "klimat" imprezy 
 Spot spotem, grill, grillem, pierwszy (po reaktywacji grupy) miał miejsce w maju, to może przy okazji obejdziemy jakieś "urodziny" czy coś?, ale słońce i + 20 przynajmniej musi być 

- sunniak1.6sr
 - fanatyk nissana

- 
				ainkaa

Kochanie, chyba masz na myśli pierwszego spota, on, ku ścisłości, miał miejsce podczas pogody mieszanej, na lublinku było słonecznie pod m1 padało. Ja zaś miałam na myśli pierwszego grilla, muszę sprawdzić, bo może pospieszyłam się z tym majem, może to był początek czerwca, w każdym razie na pewno były krótkie spodenki, słonko, kółko z aut na kaloryferze i grill, całkiem miło i sympatycznie. 
Ciekawy początek sezonu był też w kwietniu 2 lata temu, ale wtedy mieliśmy chociaż krótkie rękawki i słoneczko też świeciło.
 Teraz jest 8 stopni i chmurzasto, bardzo nie grillowa pogoda uważam. brrr
hehe znalazłam:
pierwszy spot 11 maj 2008
http://ainkaa.galeria.interia.pl/galeria,g_id,80013
pierwszy grill 1.06.2008 r.
http://ainkaa.galeria.interia.pl/galeria,g_id,80879
hehe, wspomnień czar, ale z niektórych staruchy się zrobiły

Ciekawy początek sezonu był też w kwietniu 2 lata temu, ale wtedy mieliśmy chociaż krótkie rękawki i słoneczko też świeciło.
hehe znalazłam:
pierwszy spot 11 maj 2008
http://ainkaa.galeria.interia.pl/galeria,g_id,80013
pierwszy grill 1.06.2008 r.
http://ainkaa.galeria.interia.pl/galeria,g_id,80879
hehe, wspomnień czar, ale z niektórych staruchy się zrobiły
- sunniak1.6sr
 - fanatyk nissana

- 
				ainkaa

- 
				ainkaa

- Morphinus8
 - stały bywalec

Ja planowałem w majówkę wyskoczyć do Lichenia na mini plażę, grilla i zwiedzanie, ale poza ładną temperaturą żadnych możliwości, a woda tam cieplutka i popływać można by było. Niestety ma padać  

Prędkość nie zabija 

Zabija zbytnia pewność siebie

Ku przestrodze: http://www.youtube.com/watch?v=7sJg9PuXMRk&NR=1
						Zabija zbytnia pewność siebie
Ku przestrodze: http://www.youtube.com/watch?v=7sJg9PuXMRk&NR=1
- 
				primeraP10
 - fanatyk nissana

Ja na 100% furka już zalana, odkąd ją mam pierwszy raz do pełna ^^ hehe 
Dzisiaj do tego przy okazji pojechałem na koleżeński przegląd furki (za darmo) - Sprawdzenie tylko dla siebie bo przegląd to mam. I nie jest źle hamulce działają dobrze, amorki przód lekko ponad 80 skuteczności a tył lekko ponad 70. jedynie luz na jednym łączniku z przodu. I gumy do wymiany z tył na stabilizatorze. Tak to wahacze w dobrym stanie jak i reszta gumek itd. no i ręczny słaby cały czas mam problem z tą dźwignią co jest linka przymocowana bo już ja raz rozruszałem a teraz znowu ledwo co się rusza.
A się rozpisałem

Dzisiaj do tego przy okazji pojechałem na koleżeński przegląd furki (za darmo) - Sprawdzenie tylko dla siebie bo przegląd to mam. I nie jest źle hamulce działają dobrze, amorki przód lekko ponad 80 skuteczności a tył lekko ponad 70. jedynie luz na jednym łączniku z przodu. I gumy do wymiany z tył na stabilizatorze. Tak to wahacze w dobrym stanie jak i reszta gumek itd. no i ręczny słaby cały czas mam problem z tą dźwignią co jest linka przymocowana bo już ja raz rozruszałem a teraz znowu ledwo co się rusza.
A się rozpisałem
- sunniak1.6sr
 - fanatyk nissana