no dobra ainkaa,ainkaa pisze:tak? To po co przykuwamy ich (nowych klubowiczów) do kaloryfera?wąski pisze:szczęście w nieszczęściu, że zajeżdżają auto, a nie samego klubowicza
![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
to przykuwamy kolegę do McGayver`owego kaloryfera i zajeżdżamy na maxa!

moją jazdę pewnie takprimeraP10 pisze:Primera mocne auto to wytrzyma ^^
.. a Ty znowu swoje hehehe ...ainkaa pisze:zielona trawka pasuje
tyk miśliłem , że zywsze mysz dubry hamorainkaa pisze:opyszcza
Ja mam ściętą i nie narzekam.primeraP10 pisze: Jeszcze myśle czy przy montażu nie zrobić pseudo tuningu i nie skrócić troche tego kikuta na którą się gałke zakłada. Bo jakoś za długi mi ten lewarek teraz.
Wpadaj nie gadaj.Wiooreck pisze:Nie miałem za bardzo jak się odezwać, bo net padł w całym akademikuz Przysuchy jest kawałek, ale ja studiuję w Łodzi i cały czas, można tak powiedzieć, tutaj siedzę. Zbierałem się tak przyjechać na spot parę razy i powinienem wpaść w te niedzielę (w końcu)
niestety mojemu nissanowi coś dolega i zachodzę w głowę co, to może przy okazji się rozkmini
Podoba mi się ta gałka mam nadzieje że na żywo też tak będzie wyglądać.MlodyLDZ pisze:primeraP10, dobra gałka nie jest zła.Ja mam aluminiową/stalową. Jest jeden minus. Straaasznie zimna zimą.
Ja mam ściętą i nie narzekam.primeraP10 pisze: Jeszcze myśle czy przy montażu nie zrobić pseudo tuningu i nie skrócić troche tego kikuta na którą się gałke zakłada. Bo jakoś za długi mi ten lewarek teraz.
Wpadaj nie gadaj.Wiooreck pisze:Nie miałem za bardzo jak się odezwać, bo net padł w całym akademikuz Przysuchy jest kawałek, ale ja studiuję w Łodzi i cały czas, można tak powiedzieć, tutaj siedzę. Zbierałem się tak przyjechać na spot parę razy i powinienem wpaść w te niedzielę (w końcu)
niestety mojemu nissanowi coś dolega i zachodzę w głowę co, to może przy okazji się rozkmini
Im nas więcej, tym lepiej.
Lumumby czy politechnika?
Oczywiście, że politechnikaMlodyLDZ pisze:Wpadaj nie gadaj. Im nas więcej, tym lepiej. Lumumby czy politechnika?
Ja tam u Ciebie na Admiralskiej już byłem, ale na "szybko" nie dało się nic załatwić. -18 stopni i tylko z ciepłym akumulatorem odpala, mam wykres z kompresji, ale nie za ciekawie to wygląda i chyba to jest przyczyna. Kiedyś miałem dostęp do warsztatu u siebie i pomierzyłem co się dałoMacGayver pisze:nierówno czasami pracuje i ma problem z odpalaniem?