Ożeszfak ..
Kto chce znać moje zdanie to przeczyta to poniżej .. kto nie to nie
Po pierwsze , niestety wszyscy musimy pogodzić się , że "życie" w klubie kosztuje , i że takie imprezy jak np. Zlot muszą kosztować ,abstrahuję tu od formy i "jakości" organizacji (o tym po tym

)
Fakt , jak
merid, powiedział - benzyna tudzież inne paliwo kosztuje a tego często nie bierzemy pod uwagę bo się jeździ i już.
Wszyscy moim skromnym zdaniem macie trochę racji ..
Neptun - myślę że podjął najbardziej "politycznie poprawną " drogę

ale bardzo ok

,
Morphinus - musisz pamiętać że pierwszym Rycerzem jestem ja hehe

żarcik . - wg. mnie masz kupę racji .. ale sądzę, iż Twoja irytacja może co najwyżej skończyć się zapytaniem " Kim, u licha jest ten Morphinus" - wiem coś o tym

Uważam jednak, że Twój głos jest jak najbardziej "pro -klubowy"

Co do takich kwestii jak organizacja - nie "wtrancam" się .. choć uważam, że
Morph. podrzucił prostą acz genialną ideą zgłoszenia się do władz Karpicka (jeśli jest tam ktoś myślący "pro" to jak najbardziej wykorzystałby środki unijne, można w ten sposób promować okolicę , podobnie jak inne imprezy masowe typu zloty, koncerty czy inne wydarzenia kulturalno-jakieśtam)
Konto klubowe .. Kochani .. Wszyscy wiemy czemu go nie ma ... bo go być nie może .. a dlaczego .. - ten temat dość intensywnie drążyliśmy ponad rok temu z marnym jak widać skutkiem (ciekawych świata zapraszam do pogawędki:) )
Kończąc mój smutny wywód - Kochani .. jedziemy na Zlot razem .. a czy swoimi furami czy nie , czy kupimy żuka blaszaka na "raz" i pojedziemy śpiewając za Sunniakiem "Szumi dookoła las" , czy pojedziemy furmanką z inną pieśnią na ustach to generalnie nie jest ważne . bawmy się póki zdrowie, póki radość
A jak ktoś będzie miał jakieś ale to zawsze może z moim błogosławieństwem wygarnąć "górce" na Zlocie , osobiście ...a potem pospołu spożyjemy wodę "żywą" w towarzystwie wiecznie wesołego Leśnego Stwora

Jament !
PS:
merid, UĆ