GRUPA ZACHODNIOPOMORSKA
Aj tam opowiadasz, jeżeli chcesz się w trójmiasto przeprowadzic to nie dalekouleńka pisze:ja myślę że powoli musicie się oswajać ze spotami beze mnie

Raptem 400 kilometrow i to niecałe

Jak rano w niedzielę wyjedziesz to trafisz prosto na spota i na rano w poniedziałek bedziesz w Trójmieście

Dałem radę tak jeździć super bryką BMW650i (czytaj bardzo mały wóz - 126p) to nissanem nie dasz rady.
Co to za gra
?

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/48114 ->Nismo na PJ
Y10 -> Skyline Combi:)
Ja sobie pogrywałem w symulatory jazdy ciężarówka, ale potem mi przeszło
Pograć można ale nie tam zęby od razu się uzależniać
Lepiej się uzależnić od wprowadzania ciągłych modyfikacji w samochodzie
Uleńka, poszło PW

Uleńka, poszło PW

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/48114 ->Nismo na PJ
- sergiej
- fanatyk nissana
chodzi o to ze nawet jak siadam do kompa to mi szybko nudzi granie ...ale jakby byla jakas dobra konsola ...to nawet ze swoja przyszla zona bym gral w pro evolution
[ Dodano: 2010-03-09, 10:57 ]
wracajac do tematu bo sie smietnik robi i bede musial zaraz czerwone kreski wstawiac ...zwlaszcza temu ktory powinien porzadku pilnowac a tylko lezy z wywalonymi genitaliami do gory ...proponuje spot w niedziele na krematorium

[ Dodano: 2010-03-09, 10:57 ]
wracajac do tematu bo sie smietnik robi i bede musial zaraz czerwone kreski wstawiac ...zwlaszcza temu ktory powinien porzadku pilnowac a tylko lezy z wywalonymi genitaliami do gory ...proponuje spot w niedziele na krematorium
Mam rankę, ale wieczorem będę wolnysergiej pisze:...proponuje spot w niedziele na krematorium

[ Dodano: 2010-03-09, 14:47 ]
Byle byś białych ścieżek nie wciągałsergiej pisze:bede musial zaraz czerwone kreski wstawiac

Małe czarne w paskudnym auciebombel pisze:Czyzbym Vanesse na zdjeciach widzial??

Siemandero
Jak tam leci blabla

Jak tam leci blabla