dzięki za udanego spota
spot bez świra to nie spotRzeznik pisze:podziękował za spota, w szczególności dla Eryka-za latanie w jego bagażniku oraz dla Krissa za tradycyjnego świra![]()
zależy na którym zakręciewąski pisze:przyznać się: który na którym leżałRzeznik pisze:oraz dla Krissa za tradycyjnego świra![]()
![]()
![]()
FlaszkęMlodyLDZ pisze:ANDREW, ja chwilowo jechałem, ale urażony się nie poczułem. Ile Cię to kosztowało?Dzięki za spota.
Mamuś, tylko akurat jak dzisiaj zaczęło padać, to po 20minutach wszyscy się zebraliśmy... A tam pewnie byśmy jeszcze trochę posiedzieli. A po 2. to jest lista osób chętnych na spot, Eryk informował o 14 komu i jak pasuje, a telefony do osób chętnych, które nie były pewne co i jak, z tego co mi wiadomo zostały wykonane(tylko Kadziunia się pogubiła)ainkaa pisze:Aha Ważne:
Przypominam, że w tej grupie jest jeden moderator, jego nick to sunniak1.6sr i skoro w pierwszym poście pisze Kaloryfer, to choćby padało, bierzemy parasole i jedziemy na kaloryfer, żadnych zmian w ostatniej chwili!
To wazne, bo: kochani, nie każdy z Łodzi do nad podąża, nie każdy ma na tyle paliwka by dowalać km w celu zmieniania miejscówek.
Jedyną osobą, która zmienia miejscówkę jest sunniak. Grupa ma swego "Tatę" i ma sie go słuchać
Proszę byście żadnego więcej zamieszania nie wprowadzali.
I od razu zaczęło padać.Kadziunia pisze: ja sie i tak spoznilam hehehee
Sytuacja wyjątkowa, bo w tym roku lipiec przepadany jak cholera jest, no cóż trochę zmoknąć czasami trzebaKrissu pisze:skoro widzi pogodę za oknem pokarze się na forum choć na godzinę przed spotem i zapoda pomysł ewentualnej zmiany miejscanie będzie niepotrzebnych niedomówień
![]()
zapewniam Cię Krissu, że zawsze w przypadku deszczu kontaktujemy się o wiele wcześniej niź godzinę przed spotem i obgadujemy miejscówkę, by odpowiednio wczesnie poinformować wszystkich co i jak.Krissu pisze:fajnie, to może niech Sunniak (jeśli tylko on może zdecydować o zmianie miejscówki) skoro widzi pogodę za oknem pokarze się na forum choć na godzinę przed spotem i zapoda pomysł ewentualnej zmiany miejsca nie będzie niepotrzebnych niedomówień
demokracja, nie anarchia.Krissu pisze:demokracja czyt dyktatura
i bardzo mnie to cieszyscubzik pisze:Uważam, że nie ma o co "płakać" .. Spot był jak zwykle fajoski i po 30sekundach wszyscy zapomnieli o zamieszaniu
tego wpisu nie zauważyłem ..Krissu pisze:demokracja czyt dyktatura