byłoby superMacGayver pisze:A właśnie, Szalony będzie jutro w Piotrkowie i może przyjedzie na spota do Nas
Łódzka Grupa
- 
				ainkaa

Super to by było jakbyście przyjechali do Gostynina a Marcin z wami 

Nasze Nisma
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM
						http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sunny/60133
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nis ... ima/105105
Pozdrawiamy Wszystkich.
MICHAŁ Z ZOSIĄ oraz KAMILKIEM i MARCINKIEM
1.dammie
2. BoluŚ
3. ainkaa i voytass
4.Eryk "jak mnie z pracy wypuszczą to zawitam" + jednak nie dam rady być na spocie z powodu problemów technicznych w moim autku
5.
6. Neptune
7. Wąski
8. Budyń wraz ze swoim Nissanem Polo
9. egeszege laszlo miklosz lachosz targosz !
10. na 50% będę
11. Bede jesli moja primerka odpali bo ostatnio to lipa nie odpalila podladowalem aku ale on juz jest bardzo lichutki jak odpali to bede.
12. Będę lalunią.
 Ew. białą strzałą (seicento) 
13. killer2000
14.Serwises
15. się szykuję

2. BoluŚ
3. ainkaa i voytass
4.Eryk "jak mnie z pracy wypuszczą to zawitam" + jednak nie dam rady być na spocie z powodu problemów technicznych w moim autku
5.
6. Neptune
7. Wąski
10. na 50% będę
11. Bede jesli moja primerka odpali bo ostatnio to lipa nie odpalila podladowalem aku ale on juz jest bardzo lichutki jak odpali to bede.
12. Będę lalunią.
13. killer2000
14.Serwises
15. się szykuję
- 
				ainkaa

Pewnie kiedyś w końcu uda nam się spotkaćMichalllo pisze:Super to by było jakbyście przyjechali do Gostynina a Marcin z wami
MlodyLDZ pisze:Nie ma problemu. Mów gdzie i kiedy. Normalnie bym Ci darował, no ale zostałeś nagrany to nie da rady.
się napalił, najpierw to Ty wisisz nam flaszkę, jeszcze się nie wkupiłeś do grupy...
Panowie po raz kolejny przypominam, że do gadania o wszystkim są pogaduchy, tu rozmawiamy tylko o spotach!
Widzimy się dzisiaj, wezmę coś słodkiego ze sobą
1.dammie
2. BoluŚ
3. ainkaa i voytass
5.
6. Neptune
7. Wąski
10. na 50% będę
12. Będę lalunią.
 Ew. białą strzałą (seicento) 
13. killer2000
14.Serwises
15. się szykuję
16. i ja wreszcie zawitam

2. BoluŚ
3. ainkaa i voytass
5.
6. Neptune
7. Wąski
10. na 50% będę
12. Będę lalunią.
13. killer2000
14.Serwises
15. się szykuję
16. i ja wreszcie zawitam
Polska Jazda http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,P ... mera/25888
Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262
						Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262
Yo .. pierwszy 

Dzięki za spota

Dzięki za spota
Uważaj  blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
						JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
- 
				ainkaa

żartowałamMlodyLDZ pisze:Na pewno kiedyś kupię Jak tylko będzie okazja do wspólnego wypicia to czemu nie.
Druga, również dzięki za spot
Ryba dzięki za link do miejscówy
Ważne. Poruszyliśmy na spocie termin II Integracyjnego Centralnego Zlotu Integracyjnego. Poniewaz jak wiecie ogólnopolski jest w tym roku pod koniec czerwca, raczej odpada termin na poczatku/ w połowie lipca. Chciałabym z Wami ustalic datę, kiesy by Wam odpowiadało najbradziej?
- 
				ainkaa

Poproszę konkrety, mowimy o weekendzie 
5-7.08
12-14.08
19-21.08
26-28.08?
najpierw ustalmy datę, z doświadczenia juz wiem, że nalezy podac datę, kto przyjedzie ten przyjedzie, nie dostosujemy sie do całego forum, nie damy rady, za duzo nas tu jest...

5-7.08
12-14.08
19-21.08
26-28.08?
Ryba pisze:może poruszmy temat również na forum, bedziemy mieli miej wiecej rozeznanie ile osob bedzie miało chęć przyjechać..
najpierw ustalmy datę, z doświadczenia juz wiem, że nalezy podac datę, kto przyjedzie ten przyjedzie, nie dostosujemy sie do całego forum, nie damy rady, za duzo nas tu jest...
- 
				ainkaa

a ja niestety nie mogę podać daty jaka by mi pasowała na Centralny  
  Nie znam jeszcze planu wyjazdów szkoleniowych więc nie mogę się określić. Nie chce przegapić zlotu więc pozostaje mi liczyć na szczęście że terminy się nie zjadą ze sobą  

Co do spotu dzisiejszego to dzięki wszystkim
 jak zwykle było super, szkoda że tak krótko ale byłem mega głodny  
 i zmęczony - wstałem dzisiaj o 7.00  

Ania mówiła że niemożliwe żeby była taka sama Micra jak jej ale niestety jest - i to w Łodzi
 biała, 5-drzwiowa, biały zderzak z przodu, czarny z tyłu  

Co do spotu dzisiejszego to dzięki wszystkim
Ania mówiła że niemożliwe żeby była taka sama Micra jak jej ale niestety jest - i to w Łodzi
ja rowniej sie dostosujewronek pisze:Ja ogólnie rzecz biorąc dostosuje się póki co, więc Ania możesz dysponować moim głosem
dziekuje slicznie za spota
- 
				ainkaa

Słoneczko i tu się z Tobą nie zgodzę, chodzi o to by teraz ustalić datę, przerabialiśmy to już w zeszłym roku jeżdżąc chyba w czerwcu po całym województwie i szukając miejscówy, wszędzie było drogo jak skurczybyk, albo wszystkie ciekawe miejsca, były już zajęte przez kogoś. Teraz ustalamy datę, by wcześnie zarezerwować sobie miejsce...Neptune pisze:. Ogólnie jednak nie zawężał bym się teraz do jednej daty a temat rozwinął w maju/czerwcu.
i mam racjęMacGayver pisze:Ania mówiła że niemożliwe żeby była taka sama Micra jak jej ale niestety jest - i to w Łodzi biała, 5-drzwiowa, biały zderzak z przodu, czarny z tyłu
i super, a o deklaracji pomocy będę pamiętacKoza pisze:ja rowniej sie dostosuje poprostu wakacje dostosuje tak zeby termin zlotu mi pasowal jesli potrzebna bedzie jakas pomoc to z wielka checia pomoge