Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Myślałem ze spot jest o 20 a napisałeś mi na pw po 20 ze spoty z reguły sa ok 16 wiec mnie nie było. Cóż szkoda bo jakos nie przepadam za spotami które sa organizowane pod Tesco.
Wcześniej nie miałem dostępu do sieci.
Pamiętaj że zawsze w razie wątpliwości możesz zajrzeć do pierwszego posta. Tam są zawsze aktualne info o spotach.
diavel pisze:jakos nie przepadam za spotami które sa organizowane pod Tesco.
Mam taka nadzieje ze kiedys w koncu spotkamy sie większa grupa z kultura a nie jak juz wspomniane palenie gumy pomiędzy filarami i latanie na ręcznym....
Siemanko z tego co widać to ostatnio chyba nikt nie ma czasu na normalnego spota a co dopiero we wszystkich świętych.Po ciężkich bólach i przeróbkach może uda mi się w końcu poskładać Tyrana . Zostały małe wykończenia i kosmetyka chociaż kosmetyka to chyba już po zimie a zostały jeszcze felgi do zrobienia
spoty były zawsze w galerii pod dużą reklamą ale po przebudowie jakoś przestaliśmy tam jeździć chociaż miejsce tam jest chyba normalnie więc jak coś dalej można tam się spotykać
klfsolec pisze:spoty były zawsze w galerii pod dużą reklamą ale po przebudowie jakoś przestaliśmy tam jeździć chociaż miejsce tam jest chyba normalnie więc jak coś dalej można tam się spotykać
Parking przy ulicy Fordońskiej że tak powiem pozostał bez zmian.
Spokojnie jakoś dojedziemy . Jeśli jest miejsce na Galerii pod reklamą to tradycyjnie Galeria pod reklamą postaramy si,e zajechać no chyba że coś z nienacka wypali
ha, moja Almera znów się na mnie pogniewała
okazało się, że sprężyna z tyłu sobie strzeliła, więc trzeba kupić nowe.
Mam nadzieję, że do spotu nic więcej się nie wydarzy i dojadę almerą, a nie autobusem