wyjąłeś mi to z "ust"... Właśnie chciałam też to napisać ale mnie uprzedziłeśAndrzej pisze:Pojawił się temat zorganizowania pomocy dla powodzian viewtopic.php?p=68803#68803 ....

Może ogarniemy jakoś temacik i razem coś zadziałamy

Pozdrawiam pa
wyjąłeś mi to z "ust"... Właśnie chciałam też to napisać ale mnie uprzedziłeśAndrzej pisze:Pojawił się temat zorganizowania pomocy dla powodzian viewtopic.php?p=68803#68803 ....

a co tu do ogarniania jest konto kto chce to wpłaciNatik82 pisze:wyjąłeś mi to z "ust"... Właśnie chciałam też to napisać ale mnie uprzedziłeśAndrzej pisze:Pojawił się temat zorganizowania pomocy dla powodzian viewtopic.php?p=68803#68803 ....
Może ogarniemy jakoś temacik i razem coś zadziałamy
Pozdrawiam pa
się ciesz że Ci półośki nie przetrąciłrenegade1982 pisze:a mnie to znów pech złapał dzisiaj miałem małą stłuczkę przy king crossie gość chyba mnie nie widział jak zmieniał pas jadąc obok mnie i mnie przeszlifował zatrzymując się na błotniku

Różowa Landrynka 140KM / 301Nm
 a co do entuzjastów BMW E46 raczej nie należę ale kto wie może się przez przypadek wybiorę
  a co do entuzjastów BMW E46 raczej nie należę ale kto wie może się przez przypadek wybiorę  coyot Ty chyba chciałeś takie BMW
  coyot Ty chyba chciałeś takie BMW  

"jedyna taka" sprzedana
 "jedyna taka" sprzedanacos kiedys... chyba mi przeszloDodo pisze:coyot Ty chyba chciałeś takie BMW
 ale M-ke jak bym mial, bym nie gardzil
 ale M-ke jak bym mial, bym nie gardzil