Łódzka Grupa
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
-
ainkaa
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
fajnie by było poza bunkrem SS się spotkać ale u mnie ciemno dopiero teraz się zrobiło i chyba konkretnie lunie...
[ Dodano: 2010-05-30, 18:32 ]
spotkanko rewelka mimo burzy heee...dzięki Macu za obrączkę
,Scubzik gratuluje pomysłu na uchwyt ,normalnie pełna profeska.Konkretnie wszyscy wyglądają na zdjęciu klasowym tylko ja tak odstaje w innym stoju...Sunniak daj mi na PW meila do Ciebie to fotki prześle....
[ Dodano: 2010-05-30, 18:32 ]
spotkanko rewelka mimo burzy heee...dzięki Macu za obrączkę
-
ainkaa
yoł .. my już w końcu w domu 
Dzięki za spota
Koszulki fajoskie, flagi wypas 
Mżonka szczęśliwa i już zakłada "Spotowe Przedszkole"
Dzięki wszystkim za wymaltretowanie mojej piłki heheh
Wielkie dzięki
Serwicesowi za użyczenie podwórka (awaria mechanizmu podnoszenia szyby - niestety szykuje mi się grubsza naprawa) i za pycha kawkę
Serdeczne pozdrowienia dla Małżonki Serwicesa 
Dzięki za pokrowczyki - jutro po wymianie sprężynek z tyłu zabieram się za siedzenia
Dzięki wszystkim i do zobaczyska w czwartek
Dzięki za spota
Mżonka szczęśliwa i już zakłada "Spotowe Przedszkole"
Dzięki wszystkim za wymaltretowanie mojej piłki heheh
Wielkie dzięki
Serwicesowi za użyczenie podwórka (awaria mechanizmu podnoszenia szyby - niestety szykuje mi się grubsza naprawa) i za pycha kawkę
Dzięki za pokrowczyki - jutro po wymianie sprężynek z tyłu zabieram się za siedzenia
Dzięki wszystkim i do zobaczyska w czwartek
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
-
ainkaa
-
ainkaa
dobrze wiesz, że nie chodzi o aut tylko o ludzi, którzy na spotach się spotykają, tzn. akurat taka jest w większości nasza grupa, więc argument powyższy do mnie nie docieragrugru pisze:wstydze sie swojego obecnego grata
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
Madziulek , ja się już nawet nie wypowiem na Twój temat, ale z miłą chęcią Cię witam i oczywiście zapraszam
[ Dodano: 2010-05-30, 23:30 ]
Kopia z pierwszego posta
[center]Uwaga Ważne
[/center]
Wyjazd grupowy na Zlot Ogólnopolski odbędzie się w czwartek tj 03.06.2010r. Miejsce zbiórki to parking pod Castoramą na Radogoszczu ( skrzyżowanie ulic Zgierskiej/Włókniarzy ) godzina 7.00-7.15 , wyjazd około godziny 7.30. Planowana trasa przejazdu znajduję się tutaj
Bardzo proszę osoby które wyrażają chęć podróży grupą a zadeklarowanie sie
Lista grupowców :
1.) Ainkaa
2.) sunniak1.6sr
[ Dodano: 2010-05-30, 23:30 ]
Kopia z pierwszego posta
[center]Uwaga Ważne
Wyjazd grupowy na Zlot Ogólnopolski odbędzie się w czwartek tj 03.06.2010r. Miejsce zbiórki to parking pod Castoramą na Radogoszczu ( skrzyżowanie ulic Zgierskiej/Włókniarzy ) godzina 7.00-7.15 , wyjazd około godziny 7.30. Planowana trasa przejazdu znajduję się tutaj
Bardzo proszę osoby które wyrażają chęć podróży grupą a zadeklarowanie sie
Lista grupowców :
1.) Ainkaa
2.) sunniak1.6sr
1.) Ainkaa
2.) sunniak1.6sr
3.) Cubuś
[ Dodano: 2010-05-31, 06:48 ]
http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html ... 0#10-48_30 wydaje sie, ze pogoda nie bedzie taka zla
2.) sunniak1.6sr
3.) Cubuś
[ Dodano: 2010-05-31, 06:48 ]
http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html ... 0#10-48_30 wydaje sie, ze pogoda nie bedzie taka zla
Nissan Pulsar SSS
DATSUN 260Z
DATSUN 260Z
No my pewnie spotkamy się tak jak wszyscy na castoramie i ruszymy jak reszta a co do jazdy grupą to wyjdzie w praniu.
Przeanalizowałem i grupą zdecydowanie trzeba jechać trasą, którą podał Sunniak czyli jedynką i odbić w Świeciu na Tucholę. Uchroni nas to przed przejeżdżaniem przez duże miasta gdzie na światłach będziemy się nieraz rozłączać.
Generalna dyrekcja dróg ( http://www.gddkia.gov.pl/article/serwis ... targeo-top ) nie informuje specjalnie o jakiś utrudnieniach. 1,5 miecha temu robili obwodnice Toruńską gdzie starciłem ok godziny w korkach
ale może już zrobiona
Czas przejazdu 5:20
dzizas 
Przeanalizowałem i grupą zdecydowanie trzeba jechać trasą, którą podał Sunniak czyli jedynką i odbić w Świeciu na Tucholę. Uchroni nas to przed przejeżdżaniem przez duże miasta gdzie na światłach będziemy się nieraz rozłączać.
Generalna dyrekcja dróg ( http://www.gddkia.gov.pl/article/serwis ... targeo-top ) nie informuje specjalnie o jakiś utrudnieniach. 1,5 miecha temu robili obwodnice Toruńską gdzie starciłem ok godziny w korkach
Czas przejazdu 5:20
Nissan Primera SR20DE+T
No i piękniewronek pisze:Udało mi sie załatwić CB, mam Unidenka 520
[ Dodano: 2010-05-31, 13:53 ]
1. Ainkaa
2. sunniak1.6sr
3. Cubuś
4. wronek 90 na godzine
5. Scubziki - spoko lansik 90km/h
-
ainkaa
wiesz myślę, ze można było jakoś odłożyć sobie kaskę na podróż, myślę też, że zalezało nam na to by wszyscy furami jechali, szkodazecikk pisze:wiesz szkoda mi kasy troche. poza tym nismo całkiem seryjne juz jest
Ja już jestem na liście więc się nie dopisuje
Jeśli chodzi o utrudnienia...
Wiem z pewnych źródeł że Wocławek przy wylocie na Toruń jest rozkopany (należy się trzymać prawego pasa przy wylocie.
Następnie droga jest lipna z powodu kolein.
Czekaja nas w drodze do Torunia 5 wahadeł. Czas oczekiwania zależy od ruchu na trasie, jednak długość jednego wahadła to koło 3-2 km.
Po za tymi utrudnieniami jest luzik..
Jeszcze jedno.. W lubieniu kujawskim bardzo często stoją.
Na trasie fotoradary są zamalowane, jednak należy pytać przez CB czy są aktywne.
321 224 oraz 316 kilometr (mówię o słupkach) często obstawiane przez policję.
Wiem z pewnych źródeł że Wocławek przy wylocie na Toruń jest rozkopany (należy się trzymać prawego pasa przy wylocie.
Następnie droga jest lipna z powodu kolein.
Czekaja nas w drodze do Torunia 5 wahadeł. Czas oczekiwania zależy od ruchu na trasie, jednak długość jednego wahadła to koło 3-2 km.
Po za tymi utrudnieniami jest luzik..
Jeszcze jedno.. W lubieniu kujawskim bardzo często stoją.
Na trasie fotoradary są zamalowane, jednak należy pytać przez CB czy są aktywne.
321 224 oraz 316 kilometr (mówię o słupkach) często obstawiane przez policję.
-
Pani Bolusiowa
- nowy na forum
Hej .. zerknij PWPani Bolusiowa pisze:Scubzik dlaczego nie mozemy pisac na gg??;>
[ Dodano: 2010-05-31, 14:39 ]
apropos trasy .. to raczej nie ma się co martwić .. Mamy CB. co poniektórzy bankowo wezmą GPSy .. także pojedziemy spokojnie .. co do prędkości .. to sądzę, iż kolumna nie może jechać szybko jeśli ma być "zauważona" .. inaczej .. po grzyba nam flagi