no to i ja sie zamelduje ...poki co nie mam sil aby kazdemu z osobna napisac ale mega brawa dla onanizatorów z super zlot ...ogolnopolski tez powinniscie robic 
 [ Dodano: 2012-09-10, 19:47 ]

[ Dodano: 2012-09-10, 19:47 ]
poki co to specjalnie dla Winnej zadedykuje takie cos 
 oooo boze boze bozenko  
[ Dodano: 2012-09-10, 20:20 ]
 oooo boze boze bozenko  
[ Dodano: 2012-09-10, 20:20 ]
no dobra uzupelnilem troche elektrolit bo mi napiecie we krwi zmalalo troche 

i zabieram sie do podziekowan 
dziekuje wiec 
 Adexowi , Namibii , Simoniii, Winnej  za wspolne mieszkanie na zlocie 
mega dziekuje 
Dragomirowi że mnie z dworca w Gdynie odebrał i dzieki temu standardowo moglem wjechać niebieska strzala na zlot polnocny 

Nastepnie dziekuje 
Kropie z żonką  za to ze mnie zabrali do Slupska i nie musialem za dlugo PKP jechac 
dziekuje wszystkim za wspolne tance 
 Hakhukowi  za muzyczna oprawe ... p.s nie zapomnij wziac winyli na ogolnopolski ...bedzie niespodzianka dla wszystkich 

dziekuje mojej druzynie za to że moim zdaniem wygraliśmy zawody 

( porazka byla spowodowana tym ze sędzia Adex nas pokrzywdził w swojej konkurencji 

) 
a jeszcze raz 
 Niewinnej  podziekuje za wspolny obiad i holowanie z plazy pierwszej nocy bo mialem juz dosc i ciezko sie szło 

po tym jak zobaczyłem 
Rysia i Miska  kąpiących sie w tym zimnym morzu 
 Przede wszystkim dziekuje organizatorom za organizacje ...wszystko dopięte na ostatni guzik i zabawa jak zwykle przednia...bede namawiał góre klubu zeby wam powierzyli ogranizacje ogolnopolskiego

Przede wszystkim dziekuje organizatorom za organizacje ...wszystko dopięte na ostatni guzik i zabawa jak zwykle przednia...bede namawiał góre klubu zeby wam powierzyli ogranizacje ogolnopolskiego  

i na koniec przepraszam tych ktorych zbilem grajac w 2 ognie