Łódzka Grupa
kamil12, tak jest A tak poważnie, jak furaszcze Da się uratować almę ?
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
no to nie ma co ryzykować jak na bocznych też jest viatol. Co do decyzji to cały czas nie podjęta jeszcze, ale wpadłem na jeszcze jeden pomysł Podepnę Micrę do Maximy na sztywnym holu a Kamila za kierę Kamil nie będzie narażony na dodatkowe koszty paliwa, tylko rozłożymy na siebie koszty paliwa do Maximy co Ty na to Kamil?
Sorry że się wtryniam ale MacGayver, moim skromnym zdaniem to trochę "średni" pomysł .. bo na sztywnym holu .. nawet 50 nie polecisz .. ale jeśli koszta są tu najważniejsze .. .to może jest to jakaś opcja
ale proponuję najpierw lekturę :
http://www.auto-swiat.pl/1-holowanie-2
ale proponuję najpierw lekturę :
http://www.auto-swiat.pl/1-holowanie-2
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
-
- fanatyk nissana
Macu nie załamuj mnie ...rozumiem jakbyś segregował puszki codziennie o 5,30 rano albo żył z zasiłku... Jedź na dwa auta i nie szukaj w dupie firanek . Na zlot się czeka tyle czasu, auta przygotowujecie, pakujecie setki złotych a czasem nawet i tysiące a na paliwo kombinujecie jak tu oszczędzić - nie rozumiem tego trochęMacGayver pisze: Podepnę Micrę do Maximy na sztywnym holu a Kamila za kierę Kamil nie będzie narażony na dodatkowe koszty paliwa, tylko rozłożymy na siebie koszty paliwa do Maximy co Ty na to Kamil?
Ta micra spali Ci 200zł w dwie strony z łodzi wiec nie wiem czy to jest tak dużo - tym bardziej dla Ciebie
A jak chcesz zaoszczędzić to na cholerę Ci dwa auta ?
Sorki za OT ale nic mnie bardziej nie irytuje niż jak słyszę że ktoś kombinuje jak tu zaoszczędzić na paliwie jeżdżąc 3,0 litrowym autem
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą ....
SPRZEDAM WAŁKI DO SR20DE PODNOSZĄCE MOC....
SPRZEDAM WAŁKI DO SR20DE PODNOSZĄCE MOC....
Kto jedzie na D...? I o której?
Polska Jazda http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,P ... mera/25888
Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262
Dzięki za spociszcze
Na sztywnym masakra hee co będzie jak Ty będziesz chciał przelecieć na pomarańczowym a ja będę chciał zahamowaćMacGayver pisze:no to nie ma co ryzykować jak na bocznych też jest viatol. Co do decyzji to cały czas nie podjęta jeszcze, ale wpadłem na jeszcze jeden pomysł Podepnę Micrę do Maximy na sztywnym holu a Kamila za kierę Kamil nie będzie narażony na dodatkowe koszty paliwa, tylko rozłożymy na siebie koszty paliwa do Maximy co Ty na to Kamil?
[ Dodano: 2012-05-20, 21:05 ]
Jeśli chodzi o Almere to na sprzedaż ktoś chętny??? gość kliknął w aukcji kup teraz a nawet fury nie obejrzał po czym za dwa dni przyjechał i powiedział że nie jest już zainteresowany bo progi liche i ogólnie się czepiał że auto nie zgodne z opisem mimo że wystawione jako uszkodzone...Powiedział żebym wystąpił do allegro o zwrot prowizji, bo do transakcji nie doszło...miał ktoś taką sytuacje??
Dzięki za spotkanie na D...
primeraP10 autko jak na swoje lata trzyma serie
Ale jak zmienię opony to trzeba to jeszcze raz zweryfikować
primeraP10 autko jak na swoje lata trzyma serie
Ale jak zmienię opony to trzeba to jeszcze raz zweryfikować
Ja również dziękuję za spocik i na kaloryferku, i na d... Macu pomiarowy dzień miał
P11 Turbo Diesel Intercooler <-- klik
przyzwyczajony raczej jestem że na sztywnym się lata 100-120km/h bez problemu, no ale cóż przecież to nie linkascubzik pisze:bo na sztywnym holu .. nawet 50 nie polecisz ..
oj tam oj tamArbuz pisze:
Macu nie załamuj mnie ...rozumiem jakbyś segregował puszki codziennie o 5,30 rano albo żył z zasiłku... Jedź na dwa auta i nie szukaj w dupie firanek . Na zlot się czeka tyle czasu, auta przygotowujecie, pakujecie setki złotych a czasem nawet i tysiące a na paliwo kombinujecie jak tu oszczędzić - nie rozumiem tego trochę
Ta micra spali Ci 200zł w dwie strony z łodzi wiec nie wiem czy to jest tak dużo - tym bardziej dla Ciebie
A jak chcesz zaoszczędzić to na cholerę Ci dwa auta ?
Sorki za OT ale nic mnie bardziej nie irytuje niż jak słyszę że ktoś kombinuje jak tu zaoszczędzić na paliwie jeżdżąc 3,0 litrowym autem
na sztywnym holu jedzie się jakby w ogóle nie było się na holu, w sumie to tylko kręcisz kierownicą i nic więcej. Jak będę chciał przejechać na pomarańczowym a Ty zahamować to po prostu przejedziemy na pomarańczowym -nie widzę tu problemukamil12 pisze: Na sztywnym masakra hee co będzie jak Ty będziesz chciał przelecieć na pomarańczowym a ja będę chciał zahamować
Jeśli chodzi o Almere to na sprzedaż ktoś chętny??? gość kliknął w aukcji kup teraz a nawet fury nie obejrzał po czym za dwa dni przyjechał i powiedział że nie jest już zainteresowany bo progi liche i ogólnie się czepiał że auto nie zgodne z opisem mimo że wystawione jako uszkodzone...Powiedział żebym wystąpił do allegro o zwrot prowizji, bo do transakcji nie doszło...miał ktoś taką sytuacje??
w sprawie almy będę do Ciebie dzwonił żeby się umówić na obejrzenie, Osoba zainteresowana o której mówiliśmy jest nadal zainteresowana
Dzisiejszy wieczór na "D" był bardzo owocny, fajnie było się trochę poganiać a przede wszystkim mogłem trochę na bieżąco postroić Micrę. AFR przy wysokich obrotach jeszcze za wysoko idzie więc trzeba dopracować. Po zatankowaniu paliwa okazało się że było mało benzyny w zbiorniku i dlatego pompa nie chciała dać więcej niż 1.5 bara, po zatankowaniu nie mogłem ze stacji odjechać bo na zegarze było prawie 7 BARÓW
-
- fanatyk nissana
BHP w naszym kraju raczej nie obowiązuje
może faktycznie BHP to było złe określenie, no ale logika, zdrowy rozsądek i instynkt samozachowawczy powinny tu zadziałać
a wracając do tematu spotkań, wybiera się ktoś na koncert kombinatorów w nierdzielę
a wracając do tematu spotkań, wybiera się ktoś na koncert kombinatorów w nierdzielę
była Primera P11 SLX 96' 1,6 16V 99KM
była Primera WP12 Visia 05' 1,8 16V 116KM
jest Duster IFL Black Shadow 17' 1,6 16V 114KM
była Primera WP12 Visia 05' 1,8 16V 116KM
jest Duster IFL Black Shadow 17' 1,6 16V 114KM