scubzik pisze:Chodzi mi o to, że kiedyś nie było problemów .. i "sap"
Jeśli ktoś nie może to ok .. są różne przypadki ..
ale jeszcze w zeszłym roku grupa jakoś bardziej się trzymała "kupy" .... co poniektórzy pamiętają jeszcze spoty gdzie było po 15-20 aut .. .. mega spoty na żylecie, nocne wyprawy całą ekipą na "diodkę" , piaskownice za kaloryferem .. czy zimowy ubaw w kilkanaście aut pod "samolotem" ...
fajnie było
ale ja w tym temacie nie bardzo widze zadymy

spokojnie scubz

jest nas sporo zarabiających i tych, którzy jeszcze studiują=nie bardzo dużo kasy mają, rozumiem to, że koszt spotu w silverze może przerastać ich kieszeń, a każdy przyjechac chce swoim autkiem, też to rozumiem, czasem silver przerastał niektórych moc sprzęgła. Powodów może być tysiące, jedni są za inni przeciw, generalnie prawda jest taka, że skoro zależy nam na tym by się spotkać to chyba nie ma większego znaczenia gdzie?
Większość przyjezdżajacych jest za Ikeą, chcecie demokratycznie, to wg mnie pownniśmy spotykać się w Ikei.
Głosowanie mamy jakieś zrobić, by było to jeszcze bardziej widoczne?
Wiadomo, zadecyduje sunniak, ale i on musi brać pod uwagę wolę większości raczej.
P.S. Wiem, że ja akurat ostatnio mało się pokazuję, ale Szelmy zabieraja nam teraz więcej czasu, wieksze dzieci=wiecej problemów. Choć podkreślam jeszcze raz, tak na poważnie to nigdy nie jeździłam do SS, tylko jeździłam do Was, bo spotkać Was i pośmiać sie z Wami to był mój główny cel jazdy.