dzięki za udanego spota
Łódzka Grupa
spot bez świra to nie spotRzeznik pisze:podziękował za spota, w szczególności dla Eryka-za latanie w jego bagażniku oraz dla Krissa za tradycyjnego świra![]()
zależy na którym zakręciewąski pisze:przyznać się: który na którym leżałRzeznik pisze:oraz dla Krissa za tradycyjnego świra![]()
![]()
![]()
zacny spot
Snoopy bardzo ładna Vectra
była Primera P11 SLX 96' 1,6 16V 99KM
była Primera WP12 Visia 05' 1,8 16V 116KM
jest Duster IFL Black Shadow 17' 1,6 16V 114KM
FlaszkęMlodyLDZ pisze:ANDREW, ja chwilowo jechałem, ale urażony się nie poczułem. Ile Cię to kosztowało?Dzięki za spota.
Polska Jazda http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,P ... mera/25888
Mój BLACK BOX: viewtopic.php?t=3262
A czy ta tuba miała bass reflex? Bo nie pamiętam 
Polska Jazda http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,P ... mera/25888
-
ainkaa
Swiry
Uwielbiam 
Aha Ważne:
Przypominam, że w tej grupie jest jeden moderator, jego nick to sunniak1.6sr i skoro w pierwszym poście pisze Kaloryfer, to choćby padało, bierzemy parasole i jedziemy na kaloryfer, żadnych zmian w ostatniej chwili!
To wazne, bo: kochani, nie każdy z Łodzi do nad podąża, nie każdy ma na tyle paliwka by dowalać km w celu zmieniania miejscówek.
Jedyną osobą, która zmienia miejscówkę jest sunniak. Grupa ma swego "Tatę" i ma sie go słuchać
Proszę byście żadnego więcej zamieszania nie wprowadzali.
Pozdrawiam.
Aha Ważne:
Przypominam, że w tej grupie jest jeden moderator, jego nick to sunniak1.6sr i skoro w pierwszym poście pisze Kaloryfer, to choćby padało, bierzemy parasole i jedziemy na kaloryfer, żadnych zmian w ostatniej chwili!
To wazne, bo: kochani, nie każdy z Łodzi do nad podąża, nie każdy ma na tyle paliwka by dowalać km w celu zmieniania miejscówek.
Jedyną osobą, która zmienia miejscówkę jest sunniak. Grupa ma swego "Tatę" i ma sie go słuchać
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 2011-07-31, 22:26 przez ainkaa, łącznie zmieniany 1 raz.
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
-
ainkaa
generalnie służy to Wam
tkwimy tu od kilku lat i mamy na uwadze wszystkich: tych, którzy maja sporo km do przejechania, tych, którzy np. zajrzą rano na forum, a później nie maja dostępu do netu, tych, którzy maja mało paliwka a spotkać się chca itd. itp. Z natury nie zmieniamy miejscówki w ostatniej chwili, a jak juz zmieniamy to albo sunniak albo ja dzwonimy/wysyłamy sms do wszystkich ale tez kilka h wcześniej.
A, jak pamiętam: kiedyś podczas deszczu swietnie, w licznej grupie, zmieściliśmy się pod daszkiem na kaloryferze.
A, jak pamiętam: kiedyś podczas deszczu swietnie, w licznej grupie, zmieściliśmy się pod daszkiem na kaloryferze.
-
ainkaa
Mamuś, tylko akurat jak dzisiaj zaczęło padać, to po 20minutach wszyscy się zebraliśmy... A tam pewnie byśmy jeszcze trochę posiedzieli. A po 2. to jest lista osób chętnych na spot, Eryk informował o 14 komu i jak pasuje, a telefony do osób chętnych, które nie były pewne co i jak, z tego co mi wiadomo zostały wykonane(tylko Kadziunia się pogubiła)ainkaa pisze:Aha Ważne:
I od razu zaczęło padać.Kadziunia pisze: ja sie i tak spoznilam hehehee
-
ainkaa
MlodyLDZ, grzecznie odpowiadając na Twój post informuję Cię, że nie do wszystkich informacja Eryka dotarła. 2. nie Eryk tu moderuje tylko sunniak i zapewniam Cię, że ma w tym doświadczenie, większe niż Eryk 3. Eryk nie może decydować o zmianie miejsca spotu bez sunniaka, nikt z nas tego nie robi...
4. nie zamierzam z Tobą wpadać w dalszą dyskusję, bo mi się nie chce
Pozdrawiam.
4. nie zamierzam z Tobą wpadać w dalszą dyskusję, bo mi się nie chce
fajnie, to może niech Sunniak (jeśli tylko on może zdecydować o zmianie miejscówki) skoro widzi pogodę za oknem pokarze się na forum choć na godzinę przed spotem i zapoda pomysł ewentualnej zmiany miejsca
nie będzie niepotrzebnych niedomówień 
demokracja czyt dyktatura
demokracja czyt dyktatura
Ostatnio zmieniony 2011-08-01, 08:33 przez Krissu, łącznie zmieniany 1 raz.
była Primera P11 SLX 96' 1,6 16V 99KM
Yo ..
Dżizas Narodu .. po co te "kłótnie"
Sami wybraliśmy "Moda" więc bądźmy konsekwentni... Poza tym .. umówmy się ., że po to jest Mod, aby załatwiał trochę za nas.. ale przede wszystkim dla nas pewne tematy .. i tak naprawdę to właśnie Mod ma najbardziej "przes..ne" jeśli chodzi o robotę .. To on np zbiera za nas "po uszach" jak coś odwalimy.. na forum publicznym
Wszystko można udoskonalić (stąd moja idea masowych smsów do całej naszej Grupy)..
Uważam, że nie ma o co "płakać" .. Spot był jak zwykle fajoski i po 30sekundach wszyscy zapomnieli o zamieszaniu
Dżizas Narodu .. po co te "kłótnie"
Sami wybraliśmy "Moda" więc bądźmy konsekwentni... Poza tym .. umówmy się ., że po to jest Mod, aby załatwiał trochę za nas.. ale przede wszystkim dla nas pewne tematy .. i tak naprawdę to właśnie Mod ma najbardziej "przes..ne" jeśli chodzi o robotę .. To on np zbiera za nas "po uszach" jak coś odwalimy.. na forum publicznym
Wszystko można udoskonalić (stąd moja idea masowych smsów do całej naszej Grupy)..
Uważam, że nie ma o co "płakać" .. Spot był jak zwykle fajoski i po 30sekundach wszyscy zapomnieli o zamieszaniu
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
Sytuacja wyjątkowa, bo w tym roku lipiec przepadany jak cholera jest, no cóż trochę zmoknąć czasami trzebaKrissu pisze:skoro widzi pogodę za oknem pokarze się na forum choć na godzinę przed spotem i zapoda pomysł ewentualnej zmiany miejscanie będzie niepotrzebnych niedomówień
![]()
-
ainkaa
zapewniam Cię Krissu, że zawsze w przypadku deszczu kontaktujemy się o wiele wcześniej niź godzinę przed spotem i obgadujemy miejscówkę, by odpowiednio wczesnie poinformować wszystkich co i jak.Krissu pisze:fajnie, to może niech Sunniak (jeśli tylko on może zdecydować o zmianie miejscówki) skoro widzi pogodę za oknem pokarze się na forum choć na godzinę przed spotem i zapoda pomysł ewentualnej zmiany miejsca nie będzie niepotrzebnych niedomówień
demokracja, nie anarchia.Krissu pisze:demokracja czyt dyktatura
i bardzo mnie to cieszyscubzik pisze:Uważam, że nie ma o co "płakać" .. Spot był jak zwykle fajoski i po 30sekundach wszyscy zapomnieli o zamieszaniu
tego wpisu nie zauważyłem ..Krissu pisze:demokracja czyt dyktatura
powiem tak, wiem to po sobie (po kapeli), że demokracja tu się nie sprawdza..,Musi być lider .. który potrafi przyłożyć pięścią w stół jak trzeba i który musi podejmować samodzielne decyzje (może to robić po konsultacjach, ale powinien mieć i tak ostatnie słowo)
Tylko taki rodzaj "liderowania" przynosi wymierne korzyści ..
tyle w słowie "na niedzielę"
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO