Łódzka Grupa
Kadziunia, ale na spota masz mega blisko (Kaloryfer) .. a o 18:30 jeszcze większość osób jest 

Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
no po usciski to oczywiscie ze wpadne
wiem ze mam mego blisko ale nie zawsze mi sie udaje zamknac knajpe o 18 hehe no ale podjade podjade jak sie uda a jak sie spoznie to moze jeszcze ktos bedzie
[ Dodano: 2011-07-22, 23:16 ]
ale juz po wszystkim wiec sie odzywam
a biznes jakos idzie choc brakuje mi imprez nissanowych 

wiem ze mam mego blisko ale nie zawsze mi sie udaje zamknac knajpe o 18 hehe no ale podjade podjade jak sie uda a jak sie spoznie to moze jeszcze ktos bedzie

[ Dodano: 2011-07-22, 23:16 ]
no takie tam ciezke sprawy.... szkoda gadackamil12 pisze:Siemanko Kadziunia co się tyle nie odzywałaś chyba rok hehee...jak tam biznes??wpadaj w niedzielę...

kiedy to mi obojetne
teraz w wakacje to bardzo malo imprez jest wiec weekendy raczej wolne
a kiedy by ogolowi najbardziej pasowalo to mozna zrobic
[ Dodano: 2011-07-22, 23:58 ]

[ Dodano: 2011-07-22, 23:58 ]
jutro heheheheheEryk pisze:powiedz tylko kiedy na chętni się na pewno znajdą (patrz jaKadziunia pisze: choc brakuje mi imprez nissanowych)

Jak dla mnie to w takim razie spod kaloryfera można się na 18 zebrać pod tą knajpę.Kadziunia pisze: wiem ze mam mego blisko ale nie zawsze mi sie udaje zamknac knajpe o 18 hehe no ale podjade podjade jak sie uda a jak sie spoznie to moze jeszcze ktos bedzie![]()

Eryk, Ty śmigasz do Killera?

Chociaż może być tak, że tylko kilka piw łyknę, jak będę musiał jeździć następnego dnia... Dzisiaj popołudniu będę wiedział dopiero niestety.
nie no caly nissanzone lodz nie bedzie specjalnie dla mnie jezdzil hehe spoko najwyzej sie troszke spoznie a moze byc tak ze juz o 17 zamkne i bedzie luz, nigdy nie wiadomoMlodyLDZ pisze:Jak dla mnie to w takim razie spod kaloryfera można się na 18 zebrać pod tą knajpę.Kadziunia pisze: wiem ze mam mego blisko ale nie zawsze mi sie udaje zamknac knajpe o 18 hehe no ale podjade podjade jak sie uda a jak sie spoznie to moze jeszcze ktos bedzie![]()
Eryk, Ty śmigasz do Killera?Bo ja to na spot chyba rowerem, albo MPK wpadnę.
Chociaż może być tak, że tylko kilka piw łyknę, jak będę musiał jeździć następnego dnia... Dzisiaj popołudniu będę wiedział dopiero niestety.

Młody nie wywołuj wilka z lasuMlodyLDZ pisze:No na ten moment pogoda nam nie sprzyja. Chyba, że będziemy szukać trąb powietrznych czy czegoś takiego.Kadziunia pisze:wycieczka jak najbardziej sie przyda ale w jakims konkretniejszym celu i w inny dzien, jakis piatek czy sobote i mozna cos zorganizowac przy okazji a nie tylko sie przejechac![]()

postaram się .. ale nie obiecuję:)Skazony pisze:scubzik będziesz jutro
a dziś .. taki mały jubileuszyk .. naszego "dziadzia"
przekroczyłem "magiczną" barierę

i w oryginale były białe i w "nowych" zegarach są białeSkazony pisze:Ty masz w oryginale białe wskazówki ?