Grupa Stołeczna
Ja pierdziu, zostawić Was na 2 wieczory, to spamem zasypiecie! Musiałem żonę wysłać po herbatę żeby mieć chwile na ogarniecie tematu 
Dzięki ludziska za spontonzaura i zazdroszczę tego kuligu
W sumie sam troszkę zasmakowałem tego jak wracałem do domu. Tak to jest jak się jeździ na letnich kołach w środku zimy. Normalnie adrenalina
Do zobaczyska!
Dzięki ludziska za spontonzaura i zazdroszczę tego kuligu
W sumie sam troszkę zasmakowałem tego jak wracałem do domu. Tak to jest jak się jeździ na letnich kołach w środku zimy. Normalnie adrenalina
Do zobaczyska!
ja nie byłem na światełku. Jak odkopałem pół samochodu pooglądałem sobie fajerwerki...
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
z klubem Nissana od grudnia 2005
Bylo zajebiscie
rzucanie sie sniezkami bylo super! A widok Roberta na Marszałkowskiej leżącego na przejsciu dla pieszych(na czerwonym swietle) bezcenne 
Sprzedam 200sx s13
viewtopic.php?p=396678#396678
totalnie odjechane spotkanie
kto nie był niech żałuje jest czego
Jak to było?? "wypuścić małpy z klatki"??
Światełko efektowne choć krótsze niż to bywało ale co się działo przed w czasie i po to tego nie da się opisać.
Grisha jak zwykle coś przygotował i tym razem było to coś mocno rozgrzewającego
Pozdrowienia dla właściciela Nissana Sunny z Kanady. Ciekawe czy je odczyta ale na NZ go nakierowaliśmy
Pozdro dla wszystkich śnieżnych wojowników
I do kolejnego spotkania
[ Dodano: 2010-01-10, 23:27 ]
kto nie był niech żałuje jest czego
Jak to było?? "wypuścić małpy z klatki"??
Światełko efektowne choć krótsze niż to bywało ale co się działo przed w czasie i po to tego nie da się opisać.
Grisha jak zwykle coś przygotował i tym razem było to coś mocno rozgrzewającego
Pozdrowienia dla właściciela Nissana Sunny z Kanady. Ciekawe czy je odczyta ale na NZ go nakierowaliśmy
Pozdro dla wszystkich śnieżnych wojowników
I do kolejnego spotkania
[ Dodano: 2010-01-10, 23:27 ]
wywrócił się chłopak podczas pościgu za Kreyzolem czego efektem było pięknie zbite kolankoJaś pisze:Po co Robcio leżał na marszałkowskiej![]()
Primera P10GT ... VE była a teraz ujeżdżam Saabinę 
gonil Mlodego(bo chyba rzucił go sniezka) w akcie desperacji rzucił sie, ale nie trafił i został sam w sniegu na MarszałkowskiejJaś pisze:Po co Robcio leżał na marszałkowskiej![]()
Ciekawe czy Niewinna miala chociaz centymetr swojego ubrania suchego
Sprzedam 200sx s13
- Tomasz WPR
- fanatyk nissana
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
i ja dotarlem, dzieki wszystkim za koleną przednią zabawe, a przede wszystkim za te wszystkie sniezki w locie, bylo super, dokladnie, wypuscic małki w klatki
ale takiej zabawy mi brakowalo tej zimy a towarzystwo do niej jak zwykle najlepsze, szkoda ze bez reszty
pozdrawiam wszystkich. moj nick dzisiaj pasuje do wszystkich ze swiatełka 
P.U.H. Rybak
Przewóz Osób 604-564-355
Przewóz Osób 604-564-355
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
- Rokfor WPR
- aktywny forumowicz
Powiem tak
Było super poniownie.Generalnie cały mokry dotarłem do domu.
Kolano boli jak cholera i wygląda w miare normalnie ale chodzić nie mogę.
Po co to było gonić tegho Kreyzola.
Dobrze tylko że żaden samochód akurat nie jechał
Było super poniownie.Generalnie cały mokry dotarłem do domu.
Kolano boli jak cholera i wygląda w miare normalnie ale chodzić nie mogę.
Po co to było gonić tegho Kreyzola.
Dobrze tylko że żaden samochód akurat nie jechał
Ludzie, którzy próbują uczynić ten Świat gorszym, nigdy nie biorą dnia wolnego....jakże ja mógłbym...
PopieramKarol pisze:mozna wojne zrobic na najbliższym kuliguPszczółka pisze:ech, fajnie bylo... wojna na sniezki byla zaje... mysle ze przydaloby sie to powtorzyc... przynajmniej kilka razy
Sprzedam 200sx s13
- Rokfor WPR
- aktywny forumowicz
- Rokfor WPR
- aktywny forumowicz
nie jest spuchnięte wogóle a napi.... mnie nieZiemsko.Chodzić nie moge i nawet juz mnie udo zaczyna boleć od tego.Karol pisze:witaj w druzynie zje..... kolanarokfor pisze:Kolano boli jak cholera i wygląda w miare normalnie ale chodzić nie mogę.
Jade chyba do lekarza żeby mi giops dali. nie będę musiał do pracy chodzić
Przechodnie tez tak patrzyli, olac torokfor pisze:A pamiętacie tych ludzi w restauracji co ich Kreyzol obrzucał?Pszczółka pisze:ech, fajnie bylo... wojna na sniezki byla zaje... mysle ze przydaloby sie to powtorzyc... przynajmniej kilka razy![]()
Pamiętacie ich spojrzenia i miny bezcenne?
Patrzyli na nas jak na głupków chyba troche, nie sądzicie?
BTW myslisz, ze jak zaloza Ci gips to darujemy Ci zwałki i rzucanie sniegiem? Zapomnij
Sprzedam 200sx s13
- Tomasz WPR
- fanatyk nissana
etam, czym tu sie przejmowac, Krejzol juz przeciez napisal ze wszyscy bedziemy teraz miec taka ksywke jak onrokfor pisze:A pamiętacie tych ludzi w restauracji co ich Kreyzol obrzucał?Pszczółka pisze:ech, fajnie bylo... wojna na sniezki byla zaje... mysle ze przydaloby sie to powtorzyc... przynajmniej kilka razy![]()
Pamiętacie ich spojrzenia i miny bezcenne?
Patrzyli na nas jak na głupków chyba troche, nie sądzicie?
swoja droga widzieliscie jak przechodnie szybko bokami umykali zeby tylko nie dostac przypadkiem jakas sniezka?
nie widziałem ale wyobrażam sobie "stado NZ" w śniegowym szale
gips na całą nogę to kiepska sprawa, potem Ci sie będzie kolano do tyłu wyginać, poza tym weź i się zainstaluj pod prysznic, a kolano to min 3 tygodnie, moim zdaniem jak nie ma opuchlizny to może być łękotka
czyli jeszcze lepiej pojebane bo się odnawia ... to co może w pakiecie artroskopie zamówić