Nie widzę problemu,jak się już spotykać to w dużej kupieNadiR pisze:
Cześć też pisała, że po 10 by dali radę więc na 12 można przełożyć.
pozdro
DOLNOŚLĄSKA Grupa NissanZone
Mi póki co pasuje 12-tego. Mam nadzieję że mi nic nie przeszkodzi.
Odwiedź Mnie na Polska Jazda Kiedyś WP11 teraz E39
No to ok ekipo: 12.02 definitywnie
Natomiast co do repertuaru wokalnego to ja bym proponował taką muzyczną oprawę :
http://acid.pl/forum/login.php?redirect ... 15327a4c87
Miejsce: http://www.melincafe.pl/
To jak?
Natomiast co do repertuaru wokalnego to ja bym proponował taką muzyczną oprawę :
http://acid.pl/forum/login.php?redirect ... 15327a4c87
Miejsce: http://www.melincafe.pl/
To jak?
Dobra ziomy, pisać kto się piszę na sobotnią muzyczno-pijacką pojeżdżawkę
Ja proponuje imprę z dobrą otoczką soundlabelową czyli Acid Valentiness w Melin Cafe..Pl. Solny 14.
Tax: 15 złotych polskich i i będzie boogy
Zaklepałem do soboty do południa miejsce na 6-8 osób, bo pewnie tyle będzie nas o ile ..
Ja proponuje imprę z dobrą otoczką soundlabelową czyli Acid Valentiness w Melin Cafe..Pl. Solny 14.
Zaklepałem do soboty do południa miejsce na 6-8 osób, bo pewnie tyle będzie nas o ile ..
Do wiadomości grupy:
viewtopic.php?p=119947
viewtopic.php?p=119947
NadiR napisałGonia pisze:Będę ja..tak dla odmiany![]()
A na poważnie, to o której się spotykamy i gdzie? Bo wypadałoby info na 1 stronę wrzucić a nic konkretnego nie wiem
Dobra ziomy, pisać kto się piszę na sobotnią muzyczno-pijacką pojeżdżawkę
No designe'm lokal tragiczny nie jest, może nie taki jak w Antidotum, ale mi bardzo muzycznie tu odpowiada bo dawno już na dobrej imprze nie byłem.
Są 3 sale, w tym 1 palarnia, jedna barowa i 3 parkietowa
Nie wiem jak tam Wam podpasuje muzyka acid/miniaml/electro i drum/funkybreakbeat, generalnie technicznie i undergroundowo
ale nie ważne gdzie i co, ważne z kim
ale zróbcie to dla mnie

To jak ?
Są 3 sale, w tym 1 palarnia, jedna barowa i 3 parkietowa
Nie wiem jak tam Wam podpasuje muzyka acid/miniaml/electro i drum/funkybreakbeat, generalnie technicznie i undergroundowo
To jak ?
Risto nie wymądrzaj się
bo konkretów o które mi chodzi NadiR nie podał 
Po pierwsze: nie sądzę żebyśmy mieli się spotkać przed południem, no i możemy umówić się w jednym miejscu wszyscy i razem pójść do lokalu.
Proponuję sobota godzina 20-ta pod Pręgierzem, jeśli ktoś będzie chciał przyjść później znajdzie nas już w lokalu. Chyba że wolicie w ogóle w lokalu o 20-tej
A będe ja, być moze : Katod i Sylwia, Bali, zadzwonię do Justyny i Janka moze też przybędą
Po pierwsze: nie sądzę żebyśmy mieli się spotkać przed południem, no i możemy umówić się w jednym miejscu wszyscy i razem pójść do lokalu.
Proponuję sobota godzina 20-ta pod Pręgierzem, jeśli ktoś będzie chciał przyjść później znajdzie nas już w lokalu. Chyba że wolicie w ogóle w lokalu o 20-tej
A będe ja, być moze : Katod i Sylwia, Bali, zadzwonię do Justyny i Janka moze też przybędą
Gonia pisze:bo konkretów o które mi chodzi NadiR nie podał![]()
No to chyba jasne, że o 13:00 nie pójdziemy
Więc godz. do dogadania zawsze, ale chodzi o to, aby każdy potw., że będzie na 100 a później wpis na 1str.
Ja proponuje 21:00 na Solnym już.
Jak wam się sound nie spodoba to można zmienić lokal, aczkolwiek ja zostaje
Krótki opis:
Risto dziękuje Ci bardzo za chęci, ale czytać potrafię (ze zrozumieniem dla jasności) Nie potrzebowałam kolejnego cytatu tylko Twojej i innych wypowiedzi co do godziny i miejsca spotkania żeby zadecydować nie tylko dla swojej wygody...coś się porobiło ostatnio że zamiast jasnych odpowiedzi jakieś"szyfry" mi zapodajecie
Ale już jest info na 1 stronie i mam nadzieję do zobaczenia i do wyluzowania przy jak się zapowiada dobrej muzie i w dobrym towarzystwie
Ale już jest info na 1 stronie i mam nadzieję do zobaczenia i do wyluzowania przy jak się zapowiada dobrej muzie i w dobrym towarzystwie
Gonia pisze:
SOBOTA 12.02.
Spotykamy się o godz.21:00, Plac Solny pod Pręgierzem,
Eh ehIvanH pisze:To gdzie się właściwie spotykamy?
i..
tego się trzymajmyNadiR pisze:nie ważne gdzie i co, ważne z kim
Teraz musimy umówić się na łyżwy, proponuję niedzielę 20-tego lutego, godzina poobiednia czyli gdzieś 16-17 (i będzie mniej dzieciaków
NadiR pisze:nie ważne gdzie i co, ważne z kim
Gonia pisze: tego się trzymajmy, miło było spędzić z Wami te parę godzin
![]()
Teraz musimy umówić się na łyżwy, proponuję niedzielę 20-tego lutego, godzina poobiednia czyli gdzieś 16-17 (i będzie mniej dzieciaków) pod Halą Stulecia. Nie wiem czy byliście już w tym roku, ale organizacja i samo lodowisko bez porównania z ubiegłorocznym, no i nie ma limitu czasowego na jeżdżenie, wstęp 10zł. Kto jest chętny?
Ehhhh....ale jednak sound Wam nie pasował, nie ten rocznik jesteście
No szkoda.
Co do łyżew to jestem za
Termin 20 tak wstępnie ok, choć lepiej 26-27.
EjEj nie mów za wszystkich, akurat sound bardzo mi pasował tylko klimat tej meliny nie, faktycznie nazwa adekwatnaNadiR pisze:Ehhhh....ale jednak sound Wam nie pasował, nie ten rocznik jesteściea ja już się tak fajnie na parkiecie z Katodem rozkręcałem i nam przeszkodzili
No szkoda.
Co do łyżew to jestem za
Termin 20 tak wstępnie ok, choć lepiej 26-27.
Co do łyżew czekam na wypowiedzi, bo jak dla mnie może być inny termin też
Sedric...Cześć, witam, dzień dobry itp...to popularne i ogólnie mile widziane zwroty towarzyskie...Sedric pisze:Ja bym się pisał na jakiegoś spocika jak już miną te mrozy.. (chyba jakoś nie długo) Co wy na to? Może jakieś otwarcie sezonu większą ilością fur?
Co do spotkania; chyba faktycznie trzeba je przełożyć na za tydzień- ma być cieplej, bo teraz to straszą jakimiś arktycznymi mrozami
To co Grupo, łyżwy za tydzień a później jakaś herbatka czy kawka?
Może być i ciasteczkoNadiR pisze:Ciasteczko
No właśnieRisto pisze:a zima nie odpuszcza