Gratulacje!!! Byle byś tylko nie zniknął tak jak DejneksFranz W pisze: Muszę się do czegoś przyznać (właściwie pochwalić) - zostanę ojcem.
DOLNOŚLĄSKA Grupa NissanZone
Też mam taką nadzieję. Jak nie chłodnica to potomek. 
No a my z Filixem nadal uskuteczniamy Sub Group Lower Silesia, Waldenburger Division.
Kolejny spot z cyklu Car Care Day + mały bonus
Wykonując małe akrobacje zawisłem na skarpie i Filix musiał mnie wyciągac bo kto wie czy moja ala nie popłynęłaby kilka metrów ze stromego nasypu.
Na szczęście szybka reakcja i linka holownicza załatwiły sprawę.
Pozdro dla Filixa
A całej reszcie życzę szampańskiej zabawy sylwestrowej!!!
No a my z Filixem nadal uskuteczniamy Sub Group Lower Silesia, Waldenburger Division.
Kolejny spot z cyklu Car Care Day + mały bonus
Wykonując małe akrobacje zawisłem na skarpie i Filix musiał mnie wyciągac bo kto wie czy moja ala nie popłynęłaby kilka metrów ze stromego nasypu.
Na szczęście szybka reakcja i linka holownicza załatwiły sprawę.
Pozdro dla Filixa
A całej reszcie życzę szampańskiej zabawy sylwestrowej!!!
Primera P11 GT do kupienia w dobrych pieniądzach. Info na PW
Wazjemnie ekipo lepszego niż 2009 tego nadchodzącego. Więcej wolnego czasu i lżejszej pracy.
[ Dodano: 2010-01-04, 21:36 ]
Dodatek noworoczny/ Ktoś się pisze na jednodniowy wypad do Hradec Kralovena czeski zlot? 09.01 wyjazd. Nie zastanawiałem się wcześniej czy jechać. Samemu tak dziwnie dlatego się pytam.
[ Dodano: 2010-01-04, 21:36 ]
Dodatek noworoczny/ Ktoś się pisze na jednodniowy wypad do Hradec Kralovena czeski zlot? 09.01 wyjazd. Nie zastanawiałem się wcześniej czy jechać. Samemu tak dziwnie dlatego się pytam.
Primera P11 GT do kupienia w dobrych pieniądzach. Info na PW
No dobra WRÓCIŁAM
Od Świąt nie miałam dostępu do neta...straszna trauma 
i tak:
1.WSZYSTKIEGO LEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!
2.FRANZ GRATULACJE!!!! i powtórzę za Risto: obyś nie zniknął...
3.Należało by jakieś spotkanie zrobić, aura jest sprzyjająca, może ślizgawki?W sensie na 4 kółkach
Tylko, że jak dla mnie to w tygodniu, bo przyszły weekend pracuję, wolne mam wtorek, czwartek i piątek, ktoś się pisze? A jeśli śnieg nagle i niespodziewanie zniknie, założymy łyżwy na nogi, w końcu planowane od 2 miesięcy chyba 
i tak:
1.WSZYSTKIEGO LEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!
2.FRANZ GRATULACJE!!!! i powtórzę za Risto: obyś nie zniknął...
3.Należało by jakieś spotkanie zrobić, aura jest sprzyjająca, może ślizgawki?W sensie na 4 kółkach
Z tego co wiem opady śniegu maja byc do poniedziałku a potem ma sie ocieplać. Dlatego jeśli chcemy się gdzieś poślizgać musimy zebrać się w kupę i działać. Mi przyszły tydzień pasuje.
Pozdrawiam Katoda, który jechał przede mną i driftującego między ulicą Małachowskiego a Dąbrowskiego.
Pozdrawiam Katoda, który jechał przede mną i driftującego między ulicą Małachowskiego a Dąbrowskiego.
Był Wartburg 1.3 '91 58KM
Była P10 GA16DS '93 90KM
Była P11.144 QG18DE '00 114KM
Jest N16 QG18DE '03 116KM >H&R P/T-35mm

Była P10 GA16DS '93 90KM
Była P11.144 QG18DE '00 114KM
Jest N16 QG18DE '03 116KM >H&R P/T-35mm

-
Kazul
Witam, ja jak najbardziej pisze sie na takie spotkanie ![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ze swojej strony jako miejsce spotkania polecam parking na magnoli przy tylnym wejsciu. Jeżdze tam juz dwa dni wieczorkiem zeby sie troche poślizgać bo tam praktycznie zrobił się tor do ślizgania. Naprawdę fajna sprawa. Jak ktoś nie był to polecam również podjechać samemu.
Załaczam mała mapkę![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ze swojej strony jako miejsce spotkania polecam parking na magnoli przy tylnym wejsciu. Jeżdze tam juz dwa dni wieczorkiem zeby sie troche poślizgać bo tam praktycznie zrobił się tor do ślizgania. Naprawdę fajna sprawa. Jak ktoś nie był to polecam również podjechać samemu.
Załaczam mała mapkę
Ja to skomentuję takRisto pisze:Czy my się w końcu spotkamy?
A na serio to ja mogę jutro, ale myślę że już za późno na umawianie się, weekend mam pracujący, następnie poniedziałek i środa wolne no i weekend, ale mam nadzieję że śnieg do tego czasu zniknie, bo szczerze mam już dosyć spontanicznych ślizgawek
Dobre,dobreGonia pisze:Ja to skomentuję takRisto pisze:Czy my się w końcu spotkamy?http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA szczególnie koniec jest bardzo wymowny...
![]()
Witam tych których znam i tych których nie miałem okazji poznać
Wybieram się jutro na ferie i będę przejeżdżał przez Wrocław i moje takie pytanie czy jakieś większe utrudnienia można napotkać w Wrocławiu i dalej w kierunku na Świdnicę, jakie warunki na drogach
Z góry dziękuję za jakieś info
Wybieram się jutro na ferie i będę przejeżdżał przez Wrocław i moje takie pytanie czy jakieś większe utrudnienia można napotkać w Wrocławiu i dalej w kierunku na Świdnicę, jakie warunki na drogach
z NISSANEM od 2006r. 
GTI
"jedyna taka" sprzedana
GTI
Witaj Dodo, z tego co widzę codziennie to utrudnień w samym Wrocławiu nie ma, drogi czarne chociaż dzisiaj znowu sypie z niebaDodo pisze:Witam tych których znam i tych których nie miałem okazji poznać![]()
Wybieram się jutro na ferie i będę przejeżdżał przez Wrocław i moje takie pytanie czy jakieś większe utrudnienia można napotkać w Wrocławiu i dalej w kierunku na Świdnicę, jakie warunki na drogach![]()
![]()
![]()
p'xxl, weekend odpada bo właśnie dzisiaj wróciłem do domku
żeby zdążyć na jutrzejszy spocik WLKP
a w obie strony jechałem przez Wrocław i spotkałem kilka nissanów ale żadne nie było oznaczone że klubowe
dużo jeździłem też po Świdnicy i niestety taka sama sytuacja... ale może kolejnym razem się uda na spocik wlecieć do Was ale to na wiosnę
Pozdrawiam
Pozdrawiam
z NISSANEM od 2006r. 
GTI
"jedyna taka" sprzedana
GTI