Łódzka Grupa
-
ainkaa
Trochę z innej beczki:
można zrobić przegląd i wykupić OC przed zmianą dowodu rej.?
Dowód jest jeszcze na poprzedniego właściciela. Z racji tego, iż przegląd i OC kończą się niedługo, a na przerejestrowanie auta jest 30 dni, to najpierw chciałem załatwić OC i przegląd, dopiero później zmienić dowód.
Jednym słowem: co w przypadku zrobienia przeglądu i OC jeszcze przy starym dowodzie?
Pozdrawiam
można zrobić przegląd i wykupić OC przed zmianą dowodu rej.?
Dowód jest jeszcze na poprzedniego właściciela. Z racji tego, iż przegląd i OC kończą się niedługo, a na przerejestrowanie auta jest 30 dni, to najpierw chciałem załatwić OC i przegląd, dopiero później zmienić dowód.
Jednym słowem: co w przypadku zrobienia przeglądu i OC jeszcze przy starym dowodzie?
Pozdrawiam
-
ainkaa
http://www.ubezpieczenia-pniak.pl/index ... odstrona=8
poprawka, poczytaj, może coś Ci to pomoże, bo ja juz widzę, ze źle zrozumialam
Pytaj o takie rzeczy w Pogaduchach
OC możesz zawrzeć, potem trzeba będzie zrobić aneks do umowy jak przerejestrujesz.
30dni na przerejestrowanie to póki co mżonka, coś tam przebąkują, że jak sie nie zrobi tego w dziągu 30 dni to będą niedługo kary w postaci większych kwot za przerejestrowanie.
Z przeglądem raczej tym bardziej nie będzie problemu.
OC możesz zawrzeć, potem trzeba będzie zrobić aneks do umowy jak przerejestrujesz.
30dni na przerejestrowanie to póki co mżonka, coś tam przebąkują, że jak sie nie zrobi tego w dziągu 30 dni to będą niedługo kary w postaci większych kwot za przerejestrowanie.
Z przeglądem raczej tym bardziej nie będzie problemu.
K10 GA16DE + Madzia 323 
-
ainkaa
wąski proponuje napisać post z pytaniem tu:
viewforum.php?f=55
albo zadzwonić do ubezpieczyciela i zapytać co i jak
wronek ma racje, trzymajmy się tematu spotkań.
viewforum.php?f=55
albo zadzwonić do ubezpieczyciela i zapytać co i jak
wronek ma racje, trzymajmy się tematu spotkań.
Przegląd możesz zrobić,ubezpieczyć też,ale auto będże figurowało na poprzedniego właściciela.wąski pisze:To jest o wypowiedzeniu umowy OC ...ainkaa pisze:
Mi chodzi o to, czy mogę zrobić przegląd i zawrzeć umowę OC przed wymianą dowodu rej.
Mam prośbę do wszystkich tych którzy głosowali na moje zdjęcie do kalendarza klubowego.
Może i to mój kaprys ale jeśli nie macie nic przeciwko chciałbym abyście zmienili zdanie co do zdjęcia do kalendarza klubowego. Chciałbym aby wiecej samochodu było widać na focie. Z jednej strony nie było to z mojej strony przemyslane. Sądze że nie bedziecie robić z tego powodu problemu. Chciałbym zmienić zdjęcie na to drugie ( numer 2 ) bo każdy z was głosował na pierwszą fote. To PILNE
Koza, Cubuś oraz Ania już wyrazili zgodę, co z resztą
- Serwises ?
- scubzik ?
- Eryk ?
- Krissu ?
- killer2000 ?
Konkretnie chodzi mi o tą fotę... ( chciłałbym aby się znalazła w kalendarzu zamiast tamtej z głosowania )
[center]
[/center]
Może i to mój kaprys ale jeśli nie macie nic przeciwko chciałbym abyście zmienili zdanie co do zdjęcia do kalendarza klubowego. Chciałbym aby wiecej samochodu było widać na focie. Z jednej strony nie było to z mojej strony przemyslane. Sądze że nie bedziecie robić z tego powodu problemu. Chciałbym zmienić zdjęcie na to drugie ( numer 2 ) bo każdy z was głosował na pierwszą fote. To PILNE
Koza, Cubuś oraz Ania już wyrazili zgodę, co z resztą
- Serwises ?
- scubzik ?
- Eryk ?
- Krissu ?
- killer2000 ?
Konkretnie chodzi mi o tą fotę... ( chciłałbym aby się znalazła w kalendarzu zamiast tamtej z głosowania )
[center]
[/center]-
ainkaa
Ryba .. Spoko ! 
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
-
ainkaa
1. MacGayver
2.
3. ainkaa i voytass + ciasteczka przy liczbie aut =17
4. BoluŚ + brat Bolusia
5.
6. Neptune
7. Strasny Wujek Scoobzidoo
...
...
21. Ryba + ewentualnie Rybcia ( nie zamykam listy )
22.
23.
24.
25.
....
2.
3. ainkaa i voytass + ciasteczka przy liczbie aut =17
4. BoluŚ + brat Bolusia
5.
6. Neptune
7. Strasny Wujek Scoobzidoo
...
...
21. Ryba + ewentualnie Rybcia ( nie zamykam listy )
22.
23.
24.
25.
....
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO