Bluzy i polary NISSANZONE
-
- nowy na forum
- sergiej
- fanatyk nissana
muska ...wasza oferta raczej była dla grup lokalnych ...jak mod wiedzial to sie zgłosił ...jako takiej reklamy na forum tak naprawde nie bylo a jesli byla to niepamietam ...
pare zlecen wam dałem i jesli chodzi o haft to zawsze bylo ok ...jedyne co to koszulka nie wytrzymala proby czasu i jest teraz w rozmiarze S zamiast XL
pare zlecen wam dałem i jesli chodzi o haft to zawsze bylo ok ...jedyne co to koszulka nie wytrzymala proby czasu i jest teraz w rozmiarze S zamiast XL
sergiej, pewnie zrzucaj na koszulkę że się zmniejszyła... a może Ty nie przewidziałeś powiększenia gabarytów
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
nie ma odpowiadać tam czy gdziekolwiek indziej... ma tutaj bo tutaj się ogłaszał.
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
ale widzisz jak on podchodzi do tego tematu, może czas żeby ludzie cały czas oczekujący, zrobili mu na fejsiku realną reklamę
a co do słów sekutnicy_30, czy są szanse żebyście miały w ofercie podobny zestaw bluz/polarów
ewentualnie na następny raz trzeba będzie samemu zdobyć bluzy/polary i dać Wam do zrobienia
a co do słów sekutnicy_30, czy są szanse żebyście miały w ofercie podobny zestaw bluz/polarów
ewentualnie na następny raz trzeba będzie samemu zdobyć bluzy/polary i dać Wam do zrobienia
1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Bombel, nie broń Yapko. Ogłaszał się tu, to tu ma odpowiadać, a nie gdzieś na jakimś fejsbuku. Zresztą nie każdy ma fejsbuka.
Yapko, mam już dość czekania i już nie proszę, a ŻĄDAM zwrotu pieniędzy. Ja nie wiem, żeby jednej bluzy szukać miesiąc?! Co Ty, po ciuchlandach tego szukasz czy co?! Olewasz wszystkich i to równo po całości. I żeby Cię uświadomić coraz częściej rozważam to, co napisał Bonzo.
Yapko, mam już dość czekania i już nie proszę, a ŻĄDAM zwrotu pieniędzy. Ja nie wiem, żeby jednej bluzy szukać miesiąc?! Co Ty, po ciuchlandach tego szukasz czy co?! Olewasz wszystkich i to równo po całości. I żeby Cię uświadomić coraz częściej rozważam to, co napisał Bonzo.
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
W poniedziałek ( 20 paź 2014) wysyłam karton na adres Mishi z całym zamówieniem grupy wielkopolskiej ( Mishi, bonzo, Chochlik, Tommy1981, szaran)(DubSon i azorek dostali wcześniej przesyłkę). Wyslę fejsem fotkę listu przewozowego DubSonowi jak nadam paczkę
We wtorek dla Kadi'ego i Sylwii, bede mieć zrobione i chciałbym sie dogadać jak przekazać wam
Środa- Niewinna i grupa dolnośląska
Chyba już wszyscy wtedy będą mieli swoje bluzy
We wtorek dla Kadi'ego i Sylwii, bede mieć zrobione i chciałbym sie dogadać jak przekazać wam
Środa- Niewinna i grupa dolnośląska
Chyba już wszyscy wtedy będą mieli swoje bluzy
viewtopic.php?t=15336 - bluzy NISSANZONE.pl w sprzedaży
-
- nowy na forum
HeY
Coś trochę późno tą paczkę wysyłasz. Obawiam się, że jeszcze wszystkiego nie masz zrobionego. Po co chciałeś adres skoro nie możesz wysłać bluz od razu. Prześlij również do mnie skan listu przewozowego na priv. Po co wysyłać komuś kto dawno już ma bluzy? W końcu wysyłasz przesyłkę do mnie.
Pozdrawiam
Mishi
Coś trochę późno tą paczkę wysyłasz. Obawiam się, że jeszcze wszystkiego nie masz zrobionego. Po co chciałeś adres skoro nie możesz wysłać bluz od razu. Prześlij również do mnie skan listu przewozowego na priv. Po co wysyłać komuś kto dawno już ma bluzy? W końcu wysyłasz przesyłkę do mnie.
Pozdrawiam
Mishi
Mishi - 30 września napisałem żebyś mi podał adres do wysyłki. Wysłałeś mi go 8 października z uwagą że chcesz szybko, priorytetem bo w sobotę macie spota...
DubSona mam na fejsie i najszybciej mi do niego. On chyba jest najbardziej z was ogarnięty skoro mógł ze mną załatwić sprawę
DubSona mam na fejsie i najszybciej mi do niego. On chyba jest najbardziej z was ogarnięty skoro mógł ze mną załatwić sprawę
viewtopic.php?t=15336 - bluzy NISSANZONE.pl w sprzedaży
yapko, to nie Dubson czy ktokolwiek inny miał być ogarnięty tylko TY jako SPRZEDAWCA! to TY powinieneś się kontaktować ze wszystkimi i TUTAJ a nie na fejsbuku, TU się ogłaszasz tu kontaktujesz proste jak nie będę mówił co...
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
to i ja się dorzuce do tematu bluzy a i owszem są już u mnie ale to chyba tylko i wyłącznie dla tego że pisałem do yapka na fb co do tematu jakości to ja mam wiele do życzenia, a mianowicie :
moja bluza po 3 praniach wygląda tak że nadaje się na garaż i to nie przez nie odpowiednie pranie tylko po prostu przez taki słaby jakościowo gatunek materiału.. Bluza mojej dziewczyny jest lepsza jakościowo za to ma dziurki po jakimś nieudanym hawcie obok małego loga NZ + nicka .
Takźe z góry mówię że kasy za przesyłkę Ci nie przeleje zgodnie z wcześniejszą umową bo nie zamierzam jeszcze płacić za wysyłkę tej tandety . reklamacji nie będę robił bo sie nie doczekam nowych bluz, a wole to już sobie zostawić na warsztat To tyle ode mnie
moja bluza po 3 praniach wygląda tak że nadaje się na garaż i to nie przez nie odpowiednie pranie tylko po prostu przez taki słaby jakościowo gatunek materiału.. Bluza mojej dziewczyny jest lepsza jakościowo za to ma dziurki po jakimś nieudanym hawcie obok małego loga NZ + nicka .
Takźe z góry mówię że kasy za przesyłkę Ci nie przeleje zgodnie z wcześniejszą umową bo nie zamierzam jeszcze płacić za wysyłkę tej tandety . reklamacji nie będę robił bo sie nie doczekam nowych bluz, a wole to już sobie zostawić na warsztat To tyle ode mnie
Nic na siłę tylko młotkiem
nismo94, najlepiej fotki coby nie było gołosłownie
mojej żonie powoli zaczyna się pruć napis na plecach
strzałki tam gdzie wyłażą nitki - pierwsza z lewej już jest spory brak w hafcie
mojej żonie powoli zaczyna się pruć napis na plecach
strzałki tam gdzie wyłażą nitki - pierwsza z lewej już jest spory brak w hafcie
1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
bo są równi i równiejsi ....
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
-
- nowy na forum
- radziejwwl
- fanatyk nissana
Dokładnie
Ostatnio zmieniony 2014-10-26, 11:35 przez radziejwwl, łącznie zmieniany 1 raz.
viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka
- bonzo
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Jeeeessss wreszcie mam bluzy zamówiłem:
14. bonzo bluza rozpinana bez kaptura M szara logo wlkp na piersi
15. bonzo bluza rozpinana bez kaptura M szara damska logo wlkp na piersi
Otrzymałem dwie bluzy jedna z kapturem kaptur gratis
Na plecach mam dwa zajebiste hafty których nie chciałem, na bluzie mojej kobity haft tak zmarszczył bluze że problem zapiąć ją na cyckach
No i wisienka na torcie
Po prostU WYKONANIE USŁUGI PRZEZ DPHAFT TO WIELKIE DZIADOSTWO
14. bonzo bluza rozpinana bez kaptura M szara logo wlkp na piersi
15. bonzo bluza rozpinana bez kaptura M szara damska logo wlkp na piersi
Otrzymałem dwie bluzy jedna z kapturem kaptur gratis
Na plecach mam dwa zajebiste hafty których nie chciałem, na bluzie mojej kobity haft tak zmarszczył bluze że problem zapiąć ją na cyckach
No i wisienka na torcie
Po prostU WYKONANIE USŁUGI PRZEZ DPHAFT TO WIELKIE DZIADOSTWO