[N14] Luz w prowadnicach szyb - jak go skasować ?
Moderatorzy: bombel, mimier, scubzik
[N14] Luz w prowadnicach szyb - jak go skasować ?
Cześć, wie ktoś jak skasować taki luz, żeby szyba nie latała na boki, ani góra dół , nie drżała jak jest opuszczona ? Strasznie mnie to wpienia, nissan sunny n14 3 drzwi. Pozdrawiam.
Pomogę w montażu i wyborze sprzętu Car Audio 
Kenwood KDC-BT92SD >> Phase Linear .8 kW >>Rodek RC164RP >> Rainbow SAC20 >> Phase Linear .6 kW >> Infinity Kappa KCS-100ib

Kenwood KDC-BT92SD >> Phase Linear .8 kW >>Rodek RC164RP >> Rainbow SAC20 >> Phase Linear .6 kW >> Infinity Kappa KCS-100ib
Sprawdź czy masz w jakiś sposób przesunąć/podgiąć prowadnice.
[ Dodano: 2012-03-24, 21:50 ]
co do drżenia przy opuszczonej szybie to akurat wiem że to samo u nas w N14 było (3D HB) i tam akurat miałem pod uszczelki coś podłożyć ale w międzyczasie auto zostało sprzedane
[ Dodano: 2012-03-24, 21:50 ]
co do drżenia przy opuszczonej szybie to akurat wiem że to samo u nas w N14 było (3D HB) i tam akurat miałem pod uszczelki coś podłożyć ale w międzyczasie auto zostało sprzedane
Po kolei..N14 GA14DE,P10 SRi,P11GT SportLine ----> 

bogib184, tak jak pisze Wąski , tylko wymiana prowadnic ... niestety z prowadnicy lubi "wyleźć" taki gumowy pasek (urywa się) .. i powoduje luz i dodatkowo blokuje szybę ..
Niestety ciężko jest znaleźć "niestyrany" mechanizm .. Chyba że być może od czegoś innego pasuje .. ale to już trza rzeźbić .
Niestety ciężko jest znaleźć "niestyrany" mechanizm .. Chyba że być może od czegoś innego pasuje .. ale to już trza rzeźbić .
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"