Ale jak to bywa po dokładniejszym obejrzeniu wychodzą różne kwiatki i genialne pomysły poprzednich właścicieli. Żeby te moje pytania miały więcej sensu będą w punktach

1. Szykuje się wymiana sprzęgła... Jakie polecacie? I jaki olej do skrzyni biegów?
2. Nie działa mi podświetlenie konsoli, zegarów. Gdzie jest od tego bezpiecznik? Podświetlenie mam regulowane. Może nie działać przez to że regulator podświetlenia jest popsuty?
3. Co powinno się znajdować w skrajnym prawym polu w rzędzie włączników?

4. Nie działa mi prędkościomierz

Tak to u mnie wygląda:

5. Gdzie znajduje się czujnik cieczy chłodzącej, ten załączający wentylator chłodnicy (na zegarach wskaźnik działa). Poprzedni lub jeszcze wcześniejszy właściciel zrobił tak, że went. załącza się w miejsce postojówek

6. Jakiej średnicy głośniki znajdują się w przednich drzwiach? Nie chce mi się rozbierać boczków żeby zmierzyć

7. Jak powinny się załączać przeciwmgielne przednie? Przez ten włącznik po lewej strony kierownicy, tak? A jak dalekosiężne? Razem z długimi czy osobno przez jakiś włącznik?
8. Poprzedni właściciel włożył filtr K&N w miejsce seryjnego, jak go można wyczyścić? Płyny jakieś specjalne są do tego chyba, tak?
Pozdro, idę się przejechać

PS: Mój dotychczasowy Sunny idzie na sprzedaż na części, GA14DE, jak coś potrzeba walić na PW