[K10] Jaka szerokość kół?
Moderator: mimier
[K10] Jaka szerokość kół?
HeY
Jak szerokie macie koła u siebie? Jakie felgi i opony? Chodzi mi głównie o szerokość opon jakie zmieszczą się w naszych k10 tkach bez ocierania o cokolwiek?
Pozdrawiam
Mishi
Jak szerokie macie koła u siebie? Jakie felgi i opony? Chodzi mi głównie o szerokość opon jakie zmieszczą się w naszych k10 tkach bez ocierania o cokolwiek?
Pozdrawiam
Mishi
- Hahkuh
- fanatyk nissana
- Kontakt:
http://www.j-garage.com/nissan/march/st.htmwronek pisze:Na jakiejś stronie ze specyfikacją przeczytałem że seryjnie March Superturbo 175/65/13. Buda zapewne ta sama, więc powinny się ładnie zmieścić, dość kiepski wybór w tym rozmiarze![]()
No i miej na uwadzę moc tego potwora

-=MY GREEN HORNET=-
______
...nie golę klaty - nie znam się na tym...
"Zwykle nie pijam na trzeźwo..."
______
...nie golę klaty - nie znam się na tym...
"Zwykle nie pijam na trzeźwo..."
Aktualnie mam 175/65/13.
Mialem okazje kupic alusy z oponami 195/45/15 i jezdzilem na nich 1 dzien. Z przodu nie obcieraly z tylu to inna sprawa, obcieraly o nadkola. Rzecz jasna mozna by bylo to zalatwic odbojnikami(zakladane na amortyzator) ale nalezy dodac ze przy takim kole nie jezdzi sie zbyt dobrze, wrecz fatalnie... Za maly samochod do takich kol.
Mialem okazje kupic alusy z oponami 195/45/15 i jezdzilem na nich 1 dzien. Z przodu nie obcieraly z tylu to inna sprawa, obcieraly o nadkola. Rzecz jasna mozna by bylo to zalatwic odbojnikami(zakladane na amortyzator) ale nalezy dodac ze przy takim kole nie jezdzi sie zbyt dobrze, wrecz fatalnie... Za maly samochod do takich kol.
u mnie 195/45/15, felgi 15x7, ET24. Przod nigdy nie obtarl, z tylu hardcore. parapecik w nadkolu sklepany i cale nadkole poszerzone lekko, a i tak obcieralo. potem jeszcze nadkole poodginane i pomodzone roznymi elektronarzedziami
a i tak czasem obcieralo 

..:: NISSAN MICRA K10 1.2 ::..
..:: NISSAN 200SX S13 1.8T ::..
..:: NISSAN 200SX S13 1.8T ::..
-
- wiem o czym pisze
Zawias seria?lawina pisze:u mnie 195/45/15, felgi 15x7, ET24. Przod nigdy nie obtarl, z tylu hardcore. parapecik w nadkolu sklepany i cale nadkole poszerzone lekko, a i tak obcieralo. potem jeszcze nadkole poodginane i pomodzone roznymi elektronarzedziamia i tak czasem obcieralo
K10 GA16DE + Madzia 323 

Wykopałem fotke jak jeszcze w lakiernii stał:
http://img69.imageshack.us/f/micrus.jpg/
Ładnie wyglada i w ogóle ale jak juz mowilem z tyłu hardcore
http://img69.imageshack.us/f/micrus.jpg/
Ładnie wyglada i w ogóle ale jak juz mowilem z tyłu hardcore

[K10] Jakie ET i J wejdzie w MICRE K10
Witam, chce zakupić felgi do mojej micry i nie wiem z jakim ET i J uda mi sie upchnąć, może ktoś wie i pomoże.. 
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 2015-02-25, 21:56 przez chudy3131, łącznie zmieniany 1 raz.
Nissan Micra Topic Super S 1.2
- mikijunior
- nowy na forum