[P/WP11.144] Dziwna praca wycieraczek.
Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol
[P/WP11.144] Dziwna praca wycieraczek.
W mojej primerce dziwnie działają wycieraczki tzn. po włączeniu ich na pojedyncze przejście przesuwają sie tylko o kawałek jeśli przytrzymam dłużej to dojadą dalej.
Na ustawieniu czasowym przesuwają się do połowy stają i gdy minie odpowiedni czas to przesuwają się kawałek dalej i tak w koło.
Na pierwszym i drugim biegu działają normalnie prawie ponieważ muszę wyłączyć je w odpowiednim momencie bo inaczej zatrzymają się na środku szyby.
Wydaje mi się że problem polega na tym że coś nie daje im sygnału abo wróciły do pozycji wyjściowej właściwie to jestem tego pewny tylko co za to odpowiada?
Proszę o pomoc.
Na ustawieniu czasowym przesuwają się do połowy stają i gdy minie odpowiedni czas to przesuwają się kawałek dalej i tak w koło.
Na pierwszym i drugim biegu działają normalnie prawie ponieważ muszę wyłączyć je w odpowiednim momencie bo inaczej zatrzymają się na środku szyby.
Wydaje mi się że problem polega na tym że coś nie daje im sygnału abo wróciły do pozycji wyjściowej właściwie to jestem tego pewny tylko co za to odpowiada?
Proszę o pomoc.
Niekoniecznie. W silniczku na ślimacznicy (pod dekielkiem zanitowanym) są styki, które są odpowiedzialne za prace wycieraczek.
edit: zacząłem pisać wcześniej, a teraz się wysłało
edit: zacząłem pisać wcześniej, a teraz się wysłało

P11 Turbo Diesel Intercooler <-- klik
A taki delikatny OT zrobię 
Jeśli tylna wycieraczka nie działa na pierwszym biegu. Na drugi działa. To będzie wina czasowki

Jeśli tylna wycieraczka nie działa na pierwszym biegu. Na drugi działa. To będzie wina czasowki

W10 2.0SLX-sold
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
vixo, W P10 są dwa tryby wycieraczki tylnej?
W WP11 mam tylko system 0/1...
W WP11 mam tylko system 0/1...
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."