Jaś WPR, Tu głównie wyrabia się tylko trójkąt oraz simering, a sam sworzeń jest ok. No i poproś o trójkąt ze śrubami bo na pewno je ukręcisz

Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol

Kupiłem od P10, ładne metalowe, i dzięki temu wieczne. Rozebrałem, wyczyściłem, nasmarowałem, poskładałem i jest cacy
  Kupiłem od P10, ładne metalowe, i dzięki temu wieczne. Rozebrałem, wyczyściłem, nasmarowałem, poskładałem i jest cacy  

W każdym bądź razie nie narzekam na widoczność podczas deszczu. Najważniejsze że co pół roku nie trzeba tego rozkręcać. Poprzednio jak miałem plastikowe elementy to tyle na ośce rdzy naszło że zaczął się silniczek od wycieraczek luzować
 W każdym bądź razie nie narzekam na widoczność podczas deszczu. Najważniejsze że co pół roku nie trzeba tego rozkręcać. Poprzednio jak miałem plastikowe elementy to tyle na ośce rdzy naszło że zaczął się silniczek od wycieraczek luzować  więc sprawdźcie profilaktycznie również śrubki trzymające ten element.
 więc sprawdźcie profilaktycznie również śrubki trzymające ten element.
 Trzpienie wycieraczek stoją ciągle w wodzie. Część już "wypompowałem" i dopiero pomyślałem o zrobieniu zdjęcia. Więc nie ma się co dziwić że to tak koroduje wszystko. Wywierciłem po 2 otworki 2mm woda ładnie odpływała i zobaczę czy za rok znowu zaczną piszczeć wycieraczki
 Trzpienie wycieraczek stoją ciągle w wodzie. Część już "wypompowałem" i dopiero pomyślałem o zrobieniu zdjęcia. Więc nie ma się co dziwić że to tak koroduje wszystko. Wywierciłem po 2 otworki 2mm woda ładnie odpływała i zobaczę czy za rok znowu zaczną piszczeć wycieraczki  No i tak samo jak rok temu wypolerowałem i wysmarowałem ładnie wszystko.
 No i tak samo jak rok temu wypolerowałem i wysmarowałem ładnie wszystko.

dodam iż psikałem paro kronie w rożnym odstępie czasowym
 dodam iż psikałem paro kronie w rożnym odstępie czasowym 

u mnie jeszcze w ś.p. sunnym zeszly ale w p11 juz nie chca
 u mnie jeszcze w ś.p. sunnym zeszly ale w p11 juz nie chca 

właśnie nie wiem bo tam jeszcze nie doszedłemnowak pisze:ale zatarła się czy rozpiął się mechanizm
 ale myślę ze raczej się rozpiął mechanizm bo prawa działa sprawnie a lewa giba się na wszystkie strony
 ale myślę ze raczej się rozpiął mechanizm bo prawa działa sprawnie a lewa giba się na wszystkie strony