Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany ...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
Nie widzę filmiki z próby sprawnosciowej. Coś mało tych zdjęć. Widziałem czerwone Sunny GTI 5 drzwi? Kto to był - poprosze o kontakt lub podpowiedz.
Poza tym widzę że maga organizacja i integracja była:-)
bombel, Sajmoon miał przyjść kilka razy do Nas z lapkiem ale koniec końców nie wypaliło, a nie wiedziałem gdzie stacjonują Sajmoon, szukaj rozwiązania bo dałeś ciała
no wlasnie pepe... i przypomniales mi tymi zdjeciami o jeszcze jednej rzeczy... chcialbym serdecznie pozdrowic (srodkowym palcem) polmozga, ktory wepchnal mi w wydech recznik, ktory sie suszyl na samochodzie... no mega ku*wa smieszne to bylo, gratuluje poczucia humoru...
lawina, Jak wbijałem na ośrodek to patrzę, stoi s13 z ręcznikiem w wydechu.
Myślałem że to tak ma być, taki design, że tak duży wydech że ręcznik pomiesci.
Ale jeśli to był Twój ręcznik to faktycznie ktoś kiepski numer wyciął...
W sumie fotki super...
Dzięki za to... jak ogarnę filmiki też coś dorzucę...
Na następny zlot wpadam od początku do końca...
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany ...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a