[Primera]Części zawieszenia - JAKIEJ FIRMY?
Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol
Wahacz Górny - JAKIEJ FIRMY Kupić ?
Witam
Musze zakupić Wahacz górny do P10. Jakiej firmy polecacie
żeby pożyły kilka lat ![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
Musze zakupić Wahacz górny do P10. Jakiej firmy polecacie

![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
pawio15, Jeszcze nie widziałem wahaczy w Primerkach które żyją kilka lat, no chyba że mało jeździsz
Ja wahacze górne wykańczam średnio w 8-9 miesięcy 
Wejdź sobie w temat Poliuretanów do Primery i wymień tuleje w swoim na takie jak z tematu i dopiero o kilku latach można myśleć

Wejdź sobie w temat Poliuretanów do Primery i wymień tuleje w swoim na takie jak z tematu i dopiero o kilku latach można myśleć

Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ. Dzięki 

Ja właśnie jestem na etapie wymiany u siebie wahacza z prawej strony. Niestety, ale Wrocław nie służy długiemu żywotowi zawieszenia (tory tramwajowe, dziury, kostka, kostka łatana asfaltem, asfalt łatany kostką, no i asfalt łatany asfaltem, a całość znajduje się na jeszcze jednym asfalcie, cała operacja łatania przeprowadzana w czasie deszczu/opadów śniegu). W poniedziałek będzie montowany Lemforder. Zobaczymy ile pojeździ.
Na lubelskich drogach Yamato/555/Lemforder sprawdzał się bez większych zastrzeżeń. Zawsze można kupić same tuleje - taniej
Na lubelskich drogach Yamato/555/Lemforder sprawdzał się bez większych zastrzeżeń. Zawsze można kupić same tuleje - taniej

赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
objawem piszczenia mogą być zużyte tuleje też tak miałem a co do wymiany to górny spokojnie na lewarku wymienisz
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
Tak.flisak pisze:Czy objawem padniętego wahacza jest piszczenie/skrzypienie?
Tak.flisak pisze:Da radę to zrobić samemu na podnośniku pod blokiem
Nie.Czy trzeba ustawiać zbieżność/geometrię po wymianie?
Dokręcasz nakrętki na gotowo przy opuszczonym aucie.
Po kolei..N14 GA14DE,P10 SRi,P11GT SportLine ----> 

hah mam to samo
że z lewej puka a prawa cisza
nie wiem o co tutaj chodzi 

viewtopic.php?t=4676 - Moja Ruda <3 "Kiedyś będę piękna"
u mnie SRL na lozyskach juz stukaja na przejezdzie kolejowym
zamontowane przy 261 tys a teraz mam 270. Stukaja tez przy najechaniu na niski kraweznik itp.. ale to w sumie od poczatku. Jakos mi to nie przeszkadza w sumie byle nie piszczal jak te stare fabryczne
ogolnie jezdze w ciezkim terenie dzien w dzien po 200 metrow dziurawej drogi jak to nazywaja w formie objazdu budowy mostu.. a pozniej po kopalni. Dostaja w tylek ale i tak jestem zadowolony jak po 100zl za sztuke na lozyskach

Temat w przyklejonych:
viewtopic.php?t=9708
viewtopic.php?t=9708
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."