SILNIK: SR20DET,
UKLAD DOLOTOWY: dolot z filtrem APEXi, ITB, MBC, BOV Prof Sheepdog, FMIC
UKLAD WYDECHOWY: 2,5 cala z końcowym M-Tech przerobionym Twin-Loop'em, Turbo T28 zmienione na T3/T4
ELEKTRONIKA: ecu seria, wskazniki AG, boost, EGT, temp i ciśnienie oleju - w planach Ecumaster
UKLAD NAPĘDOWY: sprzęgło exedy
ZAWIESZENIE: sprężyny APEX, rozpórka przednia górna nismo, tylna rozpórka Lui Garage, aktualnie felgi Advanti Racing 16x7, opony 195/45/16 Pirelli P Zero Nero
UKLAD HAMULCOWY: na razie seryjne spowalniacze, przewody w stalowym oplocie viper performance, plan - zaciski z 406 coupe V6,
BODY-KIT: seria, choć wielu myśli że to dokładane
 Stickerbomb na masce
 Stickerbomb na masceŚRODEK: deska we floku, gałka zmiany biegów nismo, kubły, pasy szelkowe sparco - w planach obszycie alcantarą boczków i podsufitki
MOC: 225 KM (katalog) po przeróbkach 2xx

G-Tech 0-60: 4,59s
1/4 mili (SSS Kamień Śląski): 13,3s
Tak wyglądał w zeszłym roku:

Tego wynalazku już się pozbyliśmy:

Zdjęcia kilku gratów:

Deska we floku:
http://img37.imageshack.us/g/snv12875.jpg/
A stare tak odnowiłem:

Gratuluje...i zazdroszczę tak fajnego auta
 Gratuluje...i zazdroszczę tak fajnego auta  Życzę powodzenia w dalszych modach i wyników pod 3xx KM
  Życzę powodzenia w dalszych modach i wyników pod 3xx KM  

![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif) Ale te czrne fele , to jakaś chińszczyzna chyba;/ Mam nadzieje ze będą Ci służyć, bo gdy ja kupowałem taki produkt to szybko sie przekonałem że to lipa..
 Ale te czrne fele , to jakaś chińszczyzna chyba;/ Mam nadzieje ze będą Ci służyć, bo gdy ja kupowałem taki produkt to szybko sie przekonałem że to lipa..
 Chyba Coobcia nieźle zmotywowałeś.
  Chyba Coobcia nieźle zmotywowałeś.   Pozdro od rudzielca
 Pozdro od rudzielca 

. Wyglada jak świecąca tanioszka z allegro...
. Wyglada jak świecąca tanioszka z allegro...