Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Cześć, co prawda nie mam wersji NISMO, ale dążę do SE-R look Swoje zdjęcia wstawię później, jak umyje autko, ale teraz mogę Wam pokazać idealną wersję do jakiej dążę. Moja również jest biała, niedługo pojawią się identyczne zderzaki, więc pomału będę się zbliżał do celu
...Biała Strzała ^ VQ35DE po drodze mknie...kto dogoni mnie? pewnie już nikt bo sprzedany ...
...a pewnie to będziesz Ty - blabla ... bo teraz rodzinne kombi mam i to diesel'a
hehe, dzieki chłopaki widzę, że mam już grono fanów wlepka niestety odstaje w miejscach w ktorych na papierze miala powietrze, wiec jak beda biale to jestem pierwszy Silnik jak już kolega wspomniał to MR20DE , 143 KM, felgi to 16" jakieś chinczyki, ale poluje na 18" podobne jak na pierwszej fotce. Docelowo ma być 4cm niższa i mieć pakier SE-R Spec-v
Rzadko spotykane, ale fajne autko Życzę bezawaryjności...
Audi A4 B6 '01 automat
VW Polo 6n '98 automat - sold
Nissan Sunny n14 '95 automat - sold
Zestaw CB Teddy ASC + AT 71 &
Johnny II ASC + Omega Sirio 27 // Alan 38
mam upatrzone jedne, ale nie na razie krucho z kasa felgi jeszcze na pewno bym stargowal ale opony do nich to z 2k jakies zwykle nekseny czy cos BROCK Germany
[ Dodano: 2014-06-11, 18:34 ]
nismojoe pisze:rzadki wóz, jakbyś potrzebował jakieś graty z USA do niej, to chętnie pomogę
Z pewnością Cie wykorzystam bo bede za jakiś czas zamawiał sprężyny i może parę gadżetów
Fajnie, że dołączyłeś do NISSANZONE.
Nie chce się czepiać, ale opis jaki przedstawiłeś w ogóle nie opisuje Twojego auta.
Przejrzyj prezentacje autek na forum i ogarnij temat.
Obiecałem zdjęcia więc wrzucam te z ostatnich aktywności przy aucie jak widzicie tylne lampy zmieniły kolor i przyszedł prezent na dzień dziecka od sklepu Parys Zanim zjedziecie markę to powiem, że dostałem za darmo je na testy. Powiem od razu, że produkt od owadów jest bardzo dobry ten od felg lakierowanych taki średni, ale też miałem ostro zawalone więc musiałem dwa razy użyć go, więc w sumie też się sprawdził
Preparat do usuwania owadów skoro mówisz, że dobry to chyba go kupię na próbę
Audi A4 B6 '01 automat
VW Polo 6n '98 automat - sold
Nissan Sunny n14 '95 automat - sold
Zestaw CB Teddy ASC + AT 71 &
Johnny II ASC + Omega Sirio 27 // Alan 38