bonzo,  kiedy jedziesz w teren, chętnie bym się z Tobą zabrał
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Jak bonzo zamontuje wyciągarkę, ktoś w końcu musi wyjść w błoto po pas i do drzewa pas zaczepićWolfshade pisze:Wygląda zaje...bonzo, kiedy jedziesz w teren, chętnie bym się z Tobą zabrał

w niedziele z kolegą byliśmy na małym wypadzie w teren wylicytowanym na aukcji wośp i było sztos
  w niedziele z kolegą byliśmy na małym wypadzie w teren wylicytowanym na aukcji wośp i było sztos  radacha naprawde niezła
 radacha naprawde niezła  Patrola nie było do wyboru i śmigaliśmy Grand Cherokee, właśnie właściciel mówił że Patrol dobra maszyna ale niestety cieżka... za to mosty podobno mega mocne
 Patrola nie było do wyboru i śmigaliśmy Grand Cherokee, właśnie właściciel mówił że Patrol dobra maszyna ale niestety cieżka... za to mosty podobno mega mocne  
 i to mnie kręci najbardziej i jeszcze jak widzę bonza Patrola to ...azorek pisze:Ostrzegam..... nie ma lekarstwa.
 azorek  ale Twój też jest fajny
  azorek  ale Twój też jest fajny  właśnie też jak byłem w niedzielę na imprezie WOŚP i był znajomy Patrolem oraz były tam inne autka terenowe ale patrol to jest to co bym chciał
 właśnie też jak byłem w niedzielę na imprezie WOŚP i był znajomy Patrolem oraz były tam inne autka terenowe ale patrol to jest to co bym chciał 

"jedyna taka" sprzedana
 "jedyna taka" sprzedana 

dobrze bonzo, że ogarniasz furę
  dobrze bonzo, że ogarniasz furę