Plany dość zacne, szczególnie ostatnia opcja. Już nie mówię żeby osiągnąć wszystko ale im więcej tym lepiej

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Orientujesz się "Panie kolego" czy i ewentualnie kiedy są planowane jakieś zawody w Rudnikach ?yapko pisze:bombel jest target wyrobić się na pierwszą rudne SSS czyli 21 kwietnia na warszawskim Bemowie.
bombel pisze:Na cały zlot byś przyjechał
Na całym zlocie na pewno nie będę, bo 2 czerwca jest druga runda SSS w Kamieniu Śląskim.Rysiu83 pisze:Już my go namówimy
inaczej bym tego nie robiłpiotr100lica pisze:3mam kciuki ze wszystko sie spasuje i będzie zapierniczac jak szalony
Niestety o zawodach w Rudnikach nic nie wiemSzalony pisze:Orientujesz się "Panie kolego" czy i ewentualnie kiedy są planowane jakieś zawody w Rudnikach ?
Działaj z tym napędem, bo jak na razie, to chyba "pięta Achillesa"
Leci czasCoobcio pisze:Kurcze ale ten czas leci... Tak sobie przeglądałem opos Limonkowego Sunnego jeszcze jak było w posiadaniu Łukasza i taki o to obraz pozostał mi w pamięci:
http://www.youtube.com/watch?v=h0wQrRZDQ3I
Ah fajne czasy, Saaby tak nie cieszą
Ja jechałem z Lucasem i jego 360konnym Scirocco... szał pał. Myśle że w mojej 400kg lżejszej budzie może być tylko lepiej.Seboo991 pisze:Uświadczyłem jazdy Golfem GTI z DSG - ta skrzynia robi robotę, a wiesz ile jest w stanie mocowo przyjąć na klate? A sprzęgła ile niutona mogą przenieść bez sapnięcia ?
ciekawe ciekawe.. Czekam na realizację i kibicuje!
Identyko jak w Skodzieyapko pisze:radziejwwl - http://allegro.pl/rns-510...3089387010.html
szok naprawdębombel pisze:Identyko jak w Skodzie
Sajmooon pisze: bombel napisał/a:
Identyko jak w Skodzie
szok naprawdę
Pisałem że ceny są na wyrost i jest z czego spuścić. Inna sprawa że są 3 rodzaje RNS510, a to jest najbardziej HI. Polskie, odblokowane DVD ( można oglądać w trakcie jazdy), gratis komplet ze zmieniarka, wyjście video ( do kamery cofania nie potrzeba dodatkowego modułu). Och i ach, brakuje tylko kranika do piwa, ale moge dorzucić ori otwieracz VWSajmooon pisze:co do ceny to radzę trochę taniej bo za 300 zł więcej da rade załatwić nówkę sztukę w ASO jak się nie bierze tego na fakturę
Obiecałem Ci to rok temu, a ja słowa dotrzymujePawel18PL pisze:yapko ale dasz się karnąć na zlocie