Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Nigdy nie mów nigdy !NissanDreams pisze:Tą zabijaką Szalongo, jechałem do łodzii wrażenia takie że masakra:) no ja to go nigdy nie dogonię
za szybki jest xD Szacun dla Furacza
Jak włącze podgrzewanie foteli, to będziesz miał ciepło w plecyDrejk pisze: Już dawno nie siedziałem na pasażerce, ciekawe czy zmiany są odczuwalne na plecach![]()
chcesz nacinać rowki pod pasek na wałku od eatona ?Pawel18PL pisze:Ciekawe czy na najbliższym zlocie z mniejszym kołem na eatonie wezmę odwet za 2012
Wyciągnąłem na razie z reklamówkiMacGayver pisze:Szalony, poskładałeś sobie kabelki do zestawu Innovate'a? czy może już na miejscu w aucie siedzi?
Nie wiadomo, co tam chłopaki przyszykują na Zlot....... pewne jest , że będzie jak zwykle przednia zabawaNissanDreams pisze:Szalony i co w tym roku też 1 będziesz?? jak ci już mówiłem trzymaj Prestiż xD
A powiem Ci kolego, że coś w tym jest... po czteromiesięcznej przerwie zacząłem właśnie coś ćwiczyćMacGayver pisze:...i linięNissanDreams pisze:jak ci już mówiłem trzymaj Prestiż xD
myślę,że seria 193 hp z taką wagą zrobiłaby robotę...Ad@mus pisze:vq jest niemozliwemiec takie w saniaku... mozna robic niezle zamieszanie
Założyłeś Turbo tylko po to żeby mnie objechać ?bombel pisze: Przegrana z Tobą będzie oznaczała kasę wywaloną w błoto
Nie będziemy w tej samej klasie, ale może w końcu uda się nam stanąć na kresce.... pamiętam, że taki plan mieliśmy 2 lata temu. Ciekawi mnie również jakie czasy będą kręcić Wasze doładowane PrimerkiNeptune pisze:wysoka 13-tka, kibicuje
Jak już wspomniałem wcześniej w Twoim temacie, ustawka między nami obowiązkowoTomek g35c pisze:Panowie zobaczymy... ale myślę że Nowi zlotowicze powinni dostać szansę...
Ty to nie podskakuj, bo Ci grzejnik podkręcę i nawet nie będziesz miał siły wcisnąć gazuDrejk pisze:Po co to wszystko jak i tak Cię Saniaczem objadę![]()