[Sunny] Pulsar SSS - real dream
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Wooooohaaaa, ale odzew - dzięki panowie, michę cieszę, że się podoba. Z pewną dozą nieśmiałości podszedłem do sesji, bo zupełnie nowy sprzętem pstrykałem, a kto tam próbował nocnych fot, to wie, że nie jest to tak hop siup itd. itp. Generalnie, w skromności swej - wyszło zajebiaszczo 
W skrócie na pytania, hehe:
- na błyskotki przyjdzie czas, nie wszystko mam gotowe, a chce to założyć za jednym razem,
- fota silnika jedna się znalazła i jest pod linkiem do albumu - no dobra, wkleję ją poniżej, ale nie przeszła w selekcji bo maskę trzeba domyć od spodu
,
- cycochów "tym razem" nie będzie, chyba, że powstanie dział zamknięty, lub +18

W skrócie na pytania, hehe:
- na błyskotki przyjdzie czas, nie wszystko mam gotowe, a chce to założyć za jednym razem,
- fota silnika jedna się znalazła i jest pod linkiem do albumu - no dobra, wkleję ją poniżej, ale nie przeszła w selekcji bo maskę trzeba domyć od spodu

- cycochów "tym razem" nie będzie, chyba, że powstanie dział zamknięty, lub +18

daj jakiś motyw na maskę od spodu a już wgl będzie fajnie
jak dla mnie to tylko tyłek stoi za wysoko 

viewtopic.php?t=4676 - Moja Ruda <3 "Kiedyś będę piękna"
Boro1989, motyw raczej nie zagości, wypucuje ją w miarę możliwości. Nad wygłuszeniem się zastanawiam, czy je trzymać, czy zerwać. Racja - tył poszedł w górę, bo w bagaju nie ma nic po za wykładziną. Wszystko zdemontowane, każdy jeden plastik, czy zbędna śrubka - nowe flansze tworzę bo ani z Sunny 3D, ani z 100NX nie pasują - przygotówka pod x-bar. Czasowo lipa, a jeszcze chłopaki czekają na rozpóreczki hehh...
O, a tu wspomniana buba z flanszami, nx i słonecznik 3 drzwiowy:

I kolejna buba, która trapiła białaska od jakiegoś tygodnia. Nie mogłem dojść do ładu z szarpaniem objawiającym się bez żadnego związku, czy to z temperaturą na zewnątrz, czy stylem jazdy, ot nagle yyyy yyyy yyy, no ciężko było to do czegokolwiek przypisać, dopóki nie powiązałem tego z ilością paliwa w baku... Nówka pompa dystrybuowana przez usera alledrogo Calvonix, czy jakoś tak - wytrzymała pół roku i padła. By pompiła w miarę prawidłowo musiało być dobrze ponad połowę baku, a szarpanie zaczynało się gdzieś już po 20 kilku minutach jej pracy. Tak, że biegusiem na pobliski złom, z którego zakupiłem kiedyś tam obramówkę zegarów i uffffff - budę widzę, yessssss nikt nie połasił się na pompę, bingo! Taaaa daaa, godzinę później, pompi jak na oryginał przystało do samej rezerwy i jedzie jak wściekłe

Dorwałem też ori korek, stary miał skruszoną częściowo dolną uszczelkę.

I coś co było przyczynkiem do dzisiejszej kontroli miśków hehe, odstająca listwa, którą mi myjka przed nocną sesją ostatnio poderwała. "Panie kierowco, ta listwa zagraża bezpieczeństwu", zrobiłem baranią minę, zgasiłem, dygnąłem drzwiami z pytaniem "Można?", kiwnął głową i wysiadłem, obszedłem na drugą stronę, widzę franca się faktycznie odkleiła, złapałem ja i zerwałem płynnym ruchem, podszedłem do bagaja, otworzyłem i wrzuciłem ją z impetem z przerysowanym wdziękiem aktorskim pełnym pogardy do niej i klepnąłem klapą z pytaniem "Która listwa?" i uśmiech 349 na szczególne okazje
Doczepił się o brak postojówek z przodu, na szczęście skończyło się na słownym upomnieniu.

O, a tu wspomniana buba z flanszami, nx i słonecznik 3 drzwiowy:
I kolejna buba, która trapiła białaska od jakiegoś tygodnia. Nie mogłem dojść do ładu z szarpaniem objawiającym się bez żadnego związku, czy to z temperaturą na zewnątrz, czy stylem jazdy, ot nagle yyyy yyyy yyy, no ciężko było to do czegokolwiek przypisać, dopóki nie powiązałem tego z ilością paliwa w baku... Nówka pompa dystrybuowana przez usera alledrogo Calvonix, czy jakoś tak - wytrzymała pół roku i padła. By pompiła w miarę prawidłowo musiało być dobrze ponad połowę baku, a szarpanie zaczynało się gdzieś już po 20 kilku minutach jej pracy. Tak, że biegusiem na pobliski złom, z którego zakupiłem kiedyś tam obramówkę zegarów i uffffff - budę widzę, yessssss nikt nie połasił się na pompę, bingo! Taaaa daaa, godzinę później, pompi jak na oryginał przystało do samej rezerwy i jedzie jak wściekłe

Dorwałem też ori korek, stary miał skruszoną częściowo dolną uszczelkę.
I coś co było przyczynkiem do dzisiejszej kontroli miśków hehe, odstająca listwa, którą mi myjka przed nocną sesją ostatnio poderwała. "Panie kierowco, ta listwa zagraża bezpieczeństwu", zrobiłem baranią minę, zgasiłem, dygnąłem drzwiami z pytaniem "Można?", kiwnął głową i wysiadłem, obszedłem na drugą stronę, widzę franca się faktycznie odkleiła, złapałem ja i zerwałem płynnym ruchem, podszedłem do bagaja, otworzyłem i wrzuciłem ją z impetem z przerysowanym wdziękiem aktorskim pełnym pogardy do niej i klepnąłem klapą z pytaniem "Która listwa?" i uśmiech 349 na szczególne okazje

Masz tu opisane jak przykleić listwę, 11 post od góry. Gościu ładnie opisał chyba mu się nie odklejają
http://www.100nx.fora.pl/nasze-samochod ... 5-105.html
P.S.Szewc bez butów chodzi

http://www.100nx.fora.pl/nasze-samochod ... 5-105.html
P.S.Szewc bez butów chodzi

blabla widziałeś już mojego Nissana 

@Ejo
a dziękuję pięknie.
@jacekpsk
Hoł hoł hoł funny jak cholera
Ale, dokładnie
Tak, że ja już nie wiem, rz ma podesłać jakąś inną taśmę od 3M, jakąś płaską, czy coś. Jak to nie pomoże, to pójdzie klej do szyb, bo ileż można...
@Ad@mus
Tja, BOLL'a taśmy to sobie można w bajki wsadzić. Pierwszy bóll nocy nie wytrzymał, ale miał prawo bo był wąski, drugi szeroki chyba z tydzień trzymał, ale i tak miejscami odłaził.

@jacekpsk
Hoł hoł hoł funny jak cholera

@Ad@mus
Tja, BOLL'a taśmy to sobie można w bajki wsadzić. Pierwszy bóll nocy nie wytrzymał, ale miał prawo bo był wąski, drugi szeroki chyba z tydzień trzymał, ale i tak miejscami odłaził.
Foo na silikon klej tą listwę
Albo na taśmę 3M

赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
nie znacie się , na wkęty ją !
a tak na serio to klej do szyb nie sprawdza się tutaj, mi listwy puściły po tygodniu 

viewtopic.php?t=4676 - Moja Ruda <3 "Kiedyś będę piękna"
przygotowanie, oczyszczenie i odtłuszczenie to podstawa, po przyklejeniu trza przyłożyć czymś żeby był czas na wiązanie, tu wszelkie tasmy etc się nie sprawdzą, najlepiej deska + cos to podparcia, ja klinowałem spałkami o sciany garażu 

Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
450zł-info w giełdzie i na PW
@janusz
Jedno z dwojga
@rz
@Boro1989
Aha, spoko
@Ad@mus
Docisnąć powiadasz i zablokować na dłużej - może coś w tym być
Spróbuje.
@Ryba
Nie da się ukryć, coś zawiodło - obstawiam zimową porę roku klejenia listw
Na tylnych drzwiach jest ona krótsza, w ciągu dnia jak słoneczko przyświeci zacnie - w jednym miejscu gdzieś w 3/4 jej długości odstaje, a wieczorkiem jak jest tak z 15 stopni - wraca na swoje miejsce... Co do fot - dziękuję pięknie i polecam się jak coś.
Chłodnica zamknięta

Mała rewolucja.

Po co? Montując nową ramkę zegarów, reszta plastików wyglądała przy niej jakby ktoś nałożył na nie warstwę smaru
Niestety, ruszysz jakiś temat, to reszta zaczyna odstawać. Przy okazji, odstawię SSS, na przepiórkę tapicerki i wykładziny.
BTW. Zdemontowane plastiki jak z w/w fot, ważą dobre 9kg.

I już wypucowane...

Jakiś pomysł na pierwsze "plakowanie"? Zastanawiam się nad produktem CarPlan Flash Dash Satin, czyli już nie mat, ale jeszcze nie błyszczący
Jedno z dwojga

@rz

@Boro1989
Aha, spoko

@Ad@mus
Docisnąć powiadasz i zablokować na dłużej - może coś w tym być

@Ryba
Nie da się ukryć, coś zawiodło - obstawiam zimową porę roku klejenia listw

Chłodnica zamknięta

Mała rewolucja.

Po co? Montując nową ramkę zegarów, reszta plastików wyglądała przy niej jakby ktoś nałożył na nie warstwę smaru

BTW. Zdemontowane plastiki jak z w/w fot, ważą dobre 9kg.

I już wypucowane...
Jakiś pomysł na pierwsze "plakowanie"? Zastanawiam się nad produktem CarPlan Flash Dash Satin, czyli już nie mat, ale jeszcze nie błyszczący

@Ulus
A możliwe, możliwe, ale jeszcze nie w tym sezonie
Przy okazji demontażu plastików, namierzyłem szkodnika, który wpierdzielał mi prąd zimą. No mam szczęście do tych urządzeń, jak nie w chrupie 2 sztuki, 3 w P11 Tomusia, to w końcu i u mnie musiałem go wyszarpać z wiązki.

Tjaaa, no prawdziwy archetyp... dwa i pół kilo lżej.

I specjalnie dla yapka, bo obiecałem, że jak dotrę do tego miejsca to cyknę fotę

A możliwe, możliwe, ale jeszcze nie w tym sezonie

Przy okazji demontażu plastików, namierzyłem szkodnika, który wpierdzielał mi prąd zimą. No mam szczęście do tych urządzeń, jak nie w chrupie 2 sztuki, 3 w P11 Tomusia, to w końcu i u mnie musiałem go wyszarpać z wiązki.
Tjaaa, no prawdziwy archetyp... dwa i pół kilo lżej.
I specjalnie dla yapka, bo obiecałem, że jak dotrę do tego miejsca to cyknę fotę

podobno japońce mają problemy z korozją 
odnosnie srodkow do kosmetyki samochodowej polecam carvalet:
http://www.carvalet.pl/

odnosnie srodkow do kosmetyki samochodowej polecam carvalet:
http://www.carvalet.pl/
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
Foo, nie wrzucaj turbo, N/A pasuje do tego auta dużo bardziej niż T ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_