Ryba, gazu...
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
nie zajażyłem o co chdzi z tym B...xtomek pisze:No, no z tego motora fajnie dajeA będąc bardzo złośliwy ....., Kiedy B.... coś pokaże.
Ryba, gazu...
a to i tak 45mm w jednym miejscu chyba jest-bo p10gt nie ma szerokiego wydeszkuBaryla pisze:hehe to nie u Ciebie ta rura weszla tylko u Bullitalukasgt pisze: przeciez ostatnio jak demontowaliśmy SSAC to zabrakło nam 5 cm i musieliśmy dosztukować rurkę ze słupka ogrodzeniowego...
czyli zaraz za kolektorem jest zwężenie z 51mm na ...45...
u Ciebie byl wstawiony kawałek serii z p10gt
tu masz rację ,ale nie zapominaj że jak auto przejełem od ROKIEGO to miało fatalny wydech z TOMALI-2,25 cala i zero komfortu akustycznego-był strasznie głośny...bombel pisze:A ostatnio zmieniałeś bo Ci za głosno było
Olej koniecznielukasgt pisze:no skrzynka z GT według COOBCIA jest super krótka więc do SR20 w sam raz
czeka mnie tylko wypranie stożka jescze no i może przeczyszczenie przepływki,a i musze wziąść olej na zlot bo przy ostrym upalaniu to z 0,5 litra mi w piatek pewnie zejdzie
mam ambicje na zrobienie kilku aut na zlocie -ciekawe jak mi pójdzie
hehe-a co boisz się że stary gruz zrobi twoją na ćwiarę??to raczej ja obawiam się że w klasie 2.0 nie mam większych szans..a oliwe musze wziąśc na wszelki wypadekNeptune pisze:
Olej koniecznie0,5 to już niezła dolewka jak na jeden dzień
to już spore dymki mogą pozostawać za autem.
Masz namyśli jakieś konkretne auta do zrobieniahehe