Adams tak ma że jak ma być zrobione to dobrze,na wypasie i z przytupem.motodd pisze:Twoj projekt bardziej wygląda jak restaurowanie jakiegoś zabytka
Ma wyglądać i czasami jeździć
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Adams tak ma że jak ma być zrobione to dobrze,na wypasie i z przytupem.motodd pisze:Twoj projekt bardziej wygląda jak restaurowanie jakiegoś zabytka
To na pewnoWieshaq pisze:Adams tak ma że jak ma być zrobione to dobrze,na wypasie i z przytupem.motodd pisze:Twoj projekt bardziej wygląda jak restaurowanie jakiegoś zabytka
Ma wyglądać i czasami jeździć
Dzięki za propozycję Grzechu, szkoda że dopiero teraz oblookałem temat Z drugiej strony miska będzie mi dopiero potrzebna przy następnej zmianie oleju (ETA w maju) więc spokojnie można poczekać na jakąś dogodną okazję z odbiorem. Ze swojej strony wiem że 22 i 23 maja jestem w Radomiu służbowo...GRZECHu pisze:jak coś to w weekend będę w Radomiu na chwilę, mogę coś zawieźć/zabraćTomyDDC pisze:... spotkać żeby Ci ją przekazać.
Z tyłu weszły cienkie dystanse i nakrętki łapią zaledwie koło 8mm czyli za mało, z przodu też widzę jakiś dystans ale nie wiem jeszcze jakiej grubości. A z USA bo miałem w przeszłości w innych autach dość traumatyczne przejścia z pękającymi szpilkami (czytaj mało nie straciłem koła na autostradzie przy dość konkretnej prędkości) i chcę żeby w sx'ie mocowanie koła było zrobione najlepiej (albo blisko) jak się da. Z rozeznania wyszło mi że bardzo porządne szpilki robi ARP, ale w specyfikacji z gwintem 1.5mm, czyli chcę jeszcze znaleźć jakieś dobre nakrętki nie z chińskiego aluminiumvixo pisze:Do czego te szpilki że aż z usa
No za pierwszym razem w pluchę na bank nie zamierzam wyjeżdżaćLimon pisze:Adams, jak go skończysz to musisz go w salonie postawić żal bedzie go nawet ubrudzić
Nie oddam!!!DubSon pisze: W końcu wyjechał, a teraz odstaw do fabryki i niech się uczą jak składać samochody!
Muszę przyznać racjęMisiek pisze:Adams, twardo to mało powiedziane, odczuwalna była zmiana gradacji bazaltu w asfalcie
Chętnie, ale to może jeszcze za moment przynajmniej jak ogarnę powyższe. Zresztą jak auto będzie już w pełni sprawne to nie planuję go trzymać w garażuTomek g35c pisze:Może jakaś ustawka wieczorkiem chętnie bym go oglądnął na żywca...