Coobcio w kwestii wydechu to trzeba by było sportowe kolektory zapier.... i caty out.. ale ja dużo jeżdżę nim na codzień i wtedy po kilkuset km staje się to uciążliwe... i trzeba głośno muzy słuchać...Coobcio pisze:Mi się wydaje że wszsytko piepszą te katy, jak dobry wydech by nie był nic się nie zmieni bo wszystko blokują te cholerstwa...
Musze kupić 2 samochód a ten stanie się FunCar'em i wtedy będę się bawił... pieśń przyszłości...

...
 ...

Lans niezły, bo faktycznie bardzo rzadki model
 Lans niezły, bo faktycznie bardzo rzadki model  co do dźwięku to musi być bajeczny, akurat mam czasem spojrzenie na 350z, też jest miło posłuchać
 co do dźwięku to musi być bajeczny, akurat mam czasem spojrzenie na 350z, też jest miło posłuchać 

katy out, a żeby głowa nie bolała w czasie dłuższych podróży założyć dwie mechatroniczne przepustnice w oba wydechy. Wiadome że bez katów będzie głośniej, a jeśli chcemy wyciszyć bez konsekwencji dla utraty mocy przymykamy przepustnice mogą być nawet sterowane potencjometrem jeśli ktoś chce sobie dobrać intensywność dźwięku
 katy out, a żeby głowa nie bolała w czasie dłuższych podróży założyć dwie mechatroniczne przepustnice w oba wydechy. Wiadome że bez katów będzie głośniej, a jeśli chcemy wyciszyć bez konsekwencji dla utraty mocy przymykamy przepustnice mogą być nawet sterowane potencjometrem jeśli ktoś chce sobie dobrać intensywność dźwięku    

...
 ...