P.S. Muszę wymienić olej skrzyni biegów i tutaj pytanie jaki najlepiej zastosować? Wiem że GL4 od Maniek-ol ale jakieś przykłady jakiej firmy najlepiej i o jakich parametrach z góry dzięki

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq

Dodatkowo przyśpieszony został również zapłon ( z wyczuciem żeby dalej jeździć na 95 ale z czasem może pójdzie jeszcze bardziej do przodu). Efekt jest tego taki że na pewno pojawił się bardzo fajny i przyjemny dźwięk spod maski. Wrażenia z jazdy wydaje mi się że coś tam lekko się zwiększyło pewnie max ze 2 KM i z 3-4 NM ale małymi kroczkami do celu
 Dodatkowo przyśpieszony został również zapłon ( z wyczuciem żeby dalej jeździć na 95 ale z czasem może pójdzie jeszcze bardziej do przodu). Efekt jest tego taki że na pewno pojawił się bardzo fajny i przyjemny dźwięk spod maski. Wrażenia z jazdy wydaje mi się że coś tam lekko się zwiększyło pewnie max ze 2 KM i z 3-4 NM ale małymi kroczkami do celu 

jak by ktoś miał jakiś dobry i w miarę tani sposób albo radę z chęcią poczytam
 jak by ktoś miał jakiś dobry i w miarę tani sposób albo radę z chęcią poczytam 

Generalnie tak ale szukam jakiegoś sprawdzonego sposobu żeby to zwalczyć...BaSsGrU pisze:chyba w każdej P11.144 opadają zdeżaki z tyłu.

moja się poprzecierała, a znalezienie w takim kolorze innego fotela do przeszczepu graniczy z cudem
 moja się poprzecierała, a znalezienie w takim kolorze innego fotela do przeszczepu graniczy z cudem  szukam już lekko pół roku.
 szukam już lekko pół roku.Było gorzej ale troszeczkę popuściłem w dół panel od klimatronica i jest tyci tyci lepiej.siutek pisze:z tego co widzę, masz nieoryginalną ramkę radia. tak jak ja... myślałem, że tylko u mnie jest tak kiepsko spasowana, ale widzę, że u Ciebie też wystaje z każdej strony. a ciężko jest upolować oryginalną.
 ). Fotki zrobię i wrzucę jak umyję wreszcie auto.
 ). Fotki zrobię i wrzucę jak umyję wreszcie auto.
a nie wystarczy przepolerować?? + ewentualnie zmiana żarówek?Sajmooon pisze: wymienić lampy przednie bo świecą już beznadziejnie
przy przebiegu 188 tys moja tapicerka tez wygladala niezleSajmooon pisze:A co do tapicerki to pomimo tych niby "148 tysięcy" jest nadal w stanie idealnym i nie ma najmniejszych oznak zużycia.
 teraz ma ponad 250 i wstyd mi za nią
 teraz ma ponad 250 i wstyd mi za nią  a tandetnych pokrowcow kupowac nie bede, bezowa tapicerka jest zbyt ladna
 a tandetnych pokrowcow kupowac nie bede, bezowa tapicerka jest zbyt ladna 
nie z tego powodu że żarnik już się wypalił w soczewce czy jakoś tak to byłosiutek pisze:a nie wystarczy przepolerować?? + ewentualnie zmiana żarówek?
 polerka i nowe żarówki to zabieg chwilowy i mało efektywny w przypadku stanu moich lamp.
 polerka i nowe żarówki to zabieg chwilowy i mało efektywny w przypadku stanu moich lamp.

Tylko zderzak trafiony?
  Tylko zderzak trafiony?tak tylko zderzak i zatrzaski zderzaka lekko też dostały.Hahkuh pisze:...oj przygodaTylko zderzak trafiony?