Bylem zmierzylem lecz nie zdazylem wstawicMacGayver pisze: Ciekawe jak będzie różnica między tym moim, bo mam na rzymskiej śrubie.

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Bylem zmierzylem lecz nie zdazylem wstawicMacGayver pisze: Ciekawe jak będzie różnica między tym moim, bo mam na rzymskiej śrubie.
zepsul mi sie przewod od kompa wiec mam problem by wrzucic te foty z wymiaramiMacGayver pisze:SID obijasz się
allegro, bo jakże by inaczejSID pisze: ile kosztowala podstawa pod filtr
Wlasnie tak jest podobno wychodzily tez na rzymskiej lecz ten jej nie maMacGayver pisze:nie masz możliwości regulacji drążka jak jest już zamontowany??
telefonem czy nie MacGayverowóz sie prezentuje i tyleMlodyLDZ pisze:W końcu ja robiłem.SID pisze: Super te foty z toru takie bardziej kalendarzowe![]()
A tak serio to raczej foty robione były telefonem, więc się raczej nie nadają, chociaż...
super by było jak byś podał jeszcze tylko jakiś jego nr byłoby łatwiej znaleźćEnDrIu pisze:MacGayver dzięki za mozliwosc poprowadzenia Twojej Micry. Lata jak wsciekla, sam widziales jakiego mialem banana na twarzy. Silnik jest genialny, na niskich obrotach jest spokojny, ale przy odcince to istny diabel:).
temperatury nie mam jeszcze podłączonej, ale dowiedziałem się że wystarczy czujnik temperatury chłodziwa np od golfa, nie musi być od oleju. Te czujniki chłodziwa kosztują około 15zł a nie tak jak oryginał do oleju 130złdizel pisze:MacGayver, powiedz mi jaki czujnik zastosowałeś do temperatury oleju ja kiedyś próbowałem z oryginałem audi ale niestety pokazywał jakieś głupie 70 C i nic nie dygał. mam taki sam zestaw ale do tej pory nie ogarniałem temp. oleju
z góry dzięki za info
do mnie numer? jak coś to jest na stronie www.klinika-japonczyka.pl --> Paweł albo od razu 602-413-692dizel pisze:super by było jak byś podał jeszcze tylko jakiś jego nr byłoby łatwiej znaleźć
nie ma za coEnDrIu pisze:MacGayver dzięki za mozliwosc poprowadzenia Twojej Micry. Lata jak wsciekla, sam widziales jakiego mialem banana na twarzy. Silnik jest genialny, na niskich obrotach jest spokojny, ale przy odcince to istny diabel:).
najgorzej będzie z flanszami, ale na szczęście są do kupienia
DubSon a orientujesz się po ile chodzą?