Tak wiec czekam na kółeczka od Szalonego

Ps. Parę fotek porobiłem przy okazji wrzucania skrzyni:

Ciekawostka, Zetka miała na pokładzie w niemal idealnym sprzęgło EXEDY:

Co jeszcze ciekawsze nie miała katalizatorów:

A tu już przymiareczka docelowego zderzaka, niebawem wóz idzie na lakiernie

Z racji tego że stoi nadal u przyjciela Gella to przywiozę do niego wydech 3,5" z 200SX S13 i pomolestuję go żeby mi go przystosował pod zetkę - będzie to pierwsza w naszym kraju z pojedyńczą końcówką wydechu coby zejść nieco z masy

A średnica wydechu fi89mm na przyszłe mody będzie jak znalazł

Seryjna zetka ma zejście z Y-reka 63mm które idzie aż do środkowego tłumika a z niego wychodzi już fi60mm i tak leci aż do końcowego, w sumie nie taki zły ten wydech, ale pełne 3" (76mm) pozwala uwolnić ekstra 10-13KM

Pewno 3,5" jakie mu planuje wpakować w wolnossaku by nic nie zmieniło ale jak będzie dmuchane to kto wie

co to za szybka i wsciekła Z co wczoraj śmigaliście na nałeczowskiej??rzuca sie w oczy, mijalismy sie w bramie jak wjeżdżaliście na parking do mustafy
 co to za szybka i wsciekła Z co wczoraj śmigaliście na nałeczowskiej??rzuca sie w oczy, mijalismy sie w bramie jak wjeżdżaliście na parking do mustafy 

![;] ;]](./images/smilies/krzywy.gif)
 Trochę krucho u mnie z czasem było/jest. Kolejna sprawa to, że Coobcio mnie nie  pogania, bo fura bez silnika poszła do malowania
  Trochę krucho u mnie z czasem było/jest. Kolejna sprawa to, że Coobcio mnie nie  pogania, bo fura bez silnika poszła do malowania 

chyba kredyt wezmę
 chyba kredyt wezmę 

Kurierem powiem szczerze, to trochę strach wysyłać, więc jak coś to musimy czekać do weekendu.
  Kurierem powiem szczerze, to trochę strach wysyłać, więc jak coś to musimy czekać do weekendu.