Była rzeźba z mocowaniami ...Coobcio pisze:Fotele PnP były czy trzeba było rzeźbić![]()
Hamulce biorą aż miło

Zupełnie inna bajka ...B 52 pisze:muszą nieźle trzymać w zakrętach.
dziękujęqxs pisze:gratulacje autko pierwsza klasa

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Dziękuję - plan był taki aby zrobić z tego wzór do nierdzewkiLimon pisze:Widziałem wczoraj na żywo i powiem wielki szacun ze wsadziłes do tego maleństwa turboJak zrobisz dolot z nierdzewy itp bedzie zajebiscie wygladać
Ja teżbombel pisze:Się doczekać nie mogłem
SzybkoBaSsGrU pisze:nie sadziłem że tak szybko to poskładasz
Tak jak pisał Kuba - za mało paliwamimier pisze:Gratuluję podjętej decyzji i czekam na Twoje wrażenia z jazdy
Z chęcią przygarnę - powiedz proszę jak mogę go odebraćbullitt pisze:Leży u mnie w garażu jeszcze regulator takowy z lukasowej primery, jakby się nadał jeszcze to mogę go dać na rzecz tego projektu.
http://www.ebay.co.uk/itm/Nissan-Micra- ... 1e65c1bbddCoobcio pisze:jak w 2.0 silniku który by się pod maską raczej nie zmieścił
Zdjęcie było robione jak tylko przyspawałem rurkę - a był ona z oczkiem- potem oczko obciąłem i jest prosta rurkaCoobcio pisze:Szymqu nie może być takiego spływu oleju z turbo, musi on być jak najmniej restrykcyjny np. rura fi20mm gumowa wchodząca wprost do miski...
coraz mniej bo wychodzi, że tu lekko puszcza złączka tu sie poci, ale co chwila sprawdzam gdzie jest babol i poprawiam.Coobcio pisze:tak śmierdzi w środku olejem