ja chcialem zaprotestowac ...nie jestem oszustem ...nigdy na hamowni nie bylem ...a w dowodzie mam wpisane 90 konibombel pisze:UWAGA!!! Pokoje w REJSIE są w tym roku dwuosobowe. Są mega tanie bo 50 zł / dobę (25zł/osobę), ale łazienki są wspólne na korytarzach (2 duże). Zaliczka na nie to 50 zł
[ Dodano: 2011-04-04, 10:42 ]
W KASZUBIE SĄ JESZCZE 2 DOMKI po 100 zł / dobę bez żadnych luksusów. NA liście na 1/4 mili na czerwono są oszuści
Wbrew pozorom jestem rowniez za tym. Maciek moze ze mna wygrac w klasie diesel, a poniewaz jestem wlascicielem i Nissana i Audi to dzieki Tobie znow wygram klasie ropniakow mimo, ze jego Volvo jest duzo mocniejszejawert pisze:widzę, że rozpoczęły się zapisy na wyścigi - chciałem zgłosić wniosek żeby medale przypadały tylko dla właścicieli nissanów - oczywiście ścigają się wszyscy czym chcą/mają- proponuję glosowanie na ten temat
nie falandyzujmyEnDrIu pisze:Wbrew pozorom
każdy ma prawo zgłosić wniosek i poddać go pod glosowanie - ja jestem takiemu przeciwnydylson pisze:Tak najlepiej innych marek nie wpuszczajmy na pas
Jak dla mnie dla podreperowania dumy właścicieli tej japońsko/chińsko/rumuńsko/francuskiej marki możemy przystać na ten pomysłjawert pisze:widzę, że rozpoczęły się zapisy na wyścigi - chciałem zgłosić wniosek żeby medale przypadały tylko dla właścicieli nissanów - oczywiście ścigają się wszyscy czym chcą/mają- proponuję glosowanie na ten temat
Sorki ze się wtrącę, ale gaźnik i wtrysk też robią róznicę, ja mam wtrysk i mi mrzy 5,5 tys obr. odcina, a gaźnik 1,6 leje do oporu!bombel pisze:NIe musisz bo są w innej klasiesunniak1.6sr pisze:wtedy przykładowo muszę się ścigać z maximami które nie dłubane mają prawie 190 hp i 250 nmDalej proponuje mocowo, bo tak jak pisałem 1,4 gaźnik = 75KM a 1,4 wtrysk + wałki = 100 KM
Maciek78 pisze:Jak dla mnie dla podreperowania dumy właścicieli tej japońsko/chińsko/rumuńsko/francuskiej marki możemy przystać na ten pomysłjawert pisze:widzę, że rozpoczęły się zapisy na wyścigi - chciałem zgłosić wniosek żeby medale przypadały tylko dla właścicieli nissanów - oczywiście ścigają się wszyscy czym chcą/mają- proponuję glosowanie na ten temat![]()
![]()
Przekupie Tymka jakas zabawka by znow byl po mojej stronieMaciek78 pisze: Tym razem objadę Endrika i pójdę na piwko
pisz zażalenie do Nissan Motor Co.EnDrIu pisze:P12 blizej do Renault niz do Nissana
nie może być inaczejNaMiBiA pisze:---> W tym roku "wycieczka" do rondzia, część II . . . ^^
PKP do Chojnic, a potem trzeba odebrać z dworca.Dimon pisze:P.S.: a propos dojazdu, osoba towarzysząca ma zamiar dojechać w piątek wieczorem, czy może ktoś wie czym i w jakich godzinach do nas można dotrzeć?
a będzie ktoś w stanie podjechaćWieshaq pisze:Dimon napisał/a:
P.S.: a propos dojazdu, osoba towarzysząca ma zamiar dojechać w piątek wieczorem, czy może ktoś wie czym i w jakich godzinach do nas można dotrzeć?
PKP do Chojnic, a potem trzeba odebrać z dworca.