Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Motorek po modzie rozrządu,stąd takie przyrosty Podniesiona temperatura momentu przełączania na gaz,lubił sobie silnik zgasnąć na wolnych obrotach no i korekta składu mieszanki paliwowo powietrznej.
Po kolei..N14 GA14DE,P10 SRi,P11GT SportLine ---->
wymieniłem linkę sprzęgła i tutaj podziękowania:
OSA za ogarnięcie linki i telefoniczne porady techniczne
Mariusza.B86 za telefoniczne porady techniczne
A tak trochę poważniej, to wymieniłem żarówki Philips VisionPlus +50%, po równym roku codziennie używanego auta (były jako mijania) jedna się spaliła. Na to miejsce wrzuciłem jakieś tam zwykłe po kilka PLN.
Uzupełniłem poziom płynu do spryskiwaczy resztkami zimowego do -22, podobno już takich mrozów ma nie być
ja dzis dalem po palic kierowcy hondziny przyciemniane szyby ledowe lampy ladna srebrna accard z mlodzikeim na pokladzie, agresywna jazda i wyprzedzanie, ale almerka byla szybsza :P
bandito16, dziś pewien dresik w Audi A4 też się zdziwił że nie mógł nadążyć za Micrą
A z rzeczy, które zrobiłem to wymiana przewodów zapłonowych na nówki NGK Teraz już nie będzie ładowania pozytywną energią podczas dłubania przy pracującym silniku
pomalowane przednie lampy z kierunkami na wzor GTI i teraz oczekiwanie na lampy tylne po liftowe
Zalozony bialy mieszek na lewarek skrzyni. tuning wizualny cdn