Z mojej strony... Wszystkich, którzy mogą pomóc Grzesiowi i spełnić jego marzenie bardzo proszę o wsparcie

Madziu wyślij nam tylko rozmiary koszulek
 i się zrobi
 i się zrobi 

i się zrobi
 i się zrobi 

2012
 2012 Ty mnie nie znasz,ale ja już zdążyłam Cię poznać z opowieści Uli i Twojego super wesołego zdjęcia.
  Ty mnie nie znasz,ale ja już zdążyłam Cię poznać z opowieści Uli i Twojego super wesołego zdjęcia.   Jestem pełna podziwu dla Ciebie za tak wytrwałą walkę z chorobą! Szczerze mówiąc, to Ty masz więcej siły i pozytywnej energii niż niejeden zdrowy człowiek! Jesteś niesamowity!
  Jestem pełna podziwu dla Ciebie za tak wytrwałą walkę z chorobą! Szczerze mówiąc, to Ty masz więcej siły i pozytywnej energii niż niejeden zdrowy człowiek! Jesteś niesamowity!   Aż Ci zazdroszczę! Mam nadzieję,że kiedyś będziemy mogli poznać się osobiście, bo tak pozytywnie nastawionego do życia człowieka jeszcze nie spotkałam!
 Aż Ci zazdroszczę! Mam nadzieję,że kiedyś będziemy mogli poznać się osobiście, bo tak pozytywnie nastawionego do życia człowieka jeszcze nie spotkałam!   No i myślę,że zarazisz mnie wtedy swoją energią i pozytywnym myśleniem.
 No i myślę,że zarazisz mnie wtedy swoją energią i pozytywnym myśleniem.   Co prawda o grach komputerowych to ze mną raczej nie porozmawiasz
  Co prawda o grach komputerowych to ze mną raczej nie porozmawiasz   , ale pewnie znajdzie się wiele innych ciekawych tematów.
 , ale pewnie znajdzie się wiele innych ciekawych tematów.   No a mój trzyletni synek ponawija z Tobą o samochodach.
  No a mój trzyletni synek ponawija z Tobą o samochodach.   Życzę Ci jeszcze więcej siły i wytrwałości, a Twoim kochanym Rodzicom nadziei na lepsze jutro i samych życzliwych ludzi na Waszej drodze takich jak ekipa NZ
 Życzę Ci jeszcze więcej siły i wytrwałości, a Twoim kochanym Rodzicom nadziei na lepsze jutro i samych życzliwych ludzi na Waszej drodze takich jak ekipa NZ  !
!   Mam nadzieję,że na przyszłorocznym zlocie ogólnopolskim bądź północnym będziesz naszym honorowym gościem!
  Mam nadzieję,że na przyszłorocznym zlocie ogólnopolskim bądź północnym będziesz naszym honorowym gościem!   Niestety ja mieszkam dobry kawałek od Ciebie, więc kiedy nie ma mojego kochanego kierowcy
  Niestety ja mieszkam dobry kawałek od Ciebie, więc kiedy nie ma mojego kochanego kierowcy   w kraju, jestem uziemiona. Czekam więc na przyszły rok i kolejny większy zlot NZ !
 w kraju, jestem uziemiona. Czekam więc na przyszły rok i kolejny większy zlot NZ !   Pozdrawiam gorąco Ciebie i Twoją świetną rodzinkę!!
  Pozdrawiam gorąco Ciebie i Twoją świetną rodzinkę!!  Ślę mnóstwo buziaków!     MÓWCIE MI OWCA
 Ślę mnóstwo buziaków!     MÓWCIE MI OWCA  
 Aa do mamy powiem tyle ; masz wspaniałego syna i nie jedna mama Tobie zazdrości tylko się do tego nie przyzna, masz wielką siłę która przechodzi na Grzesia i to jest kop do walki . Pamietaj nie jesteś sama są ludzie których WY OBCHODZICIE.Mam nadzieje że spotkamy sie niebawem i sama Tobie i Grzesiowi pokłonię się w podzięce za walkę.
  Aa do mamy powiem tyle ; masz wspaniałego syna i nie jedna mama Tobie zazdrości tylko się do tego nie przyzna, masz wielką siłę która przechodzi na Grzesia i to jest kop do walki . Pamietaj nie jesteś sama są ludzie których WY OBCHODZICIE.Mam nadzieje że spotkamy sie niebawem i sama Tobie i Grzesiowi pokłonię się w podzięce za walkę.

na zdjęciu wyglądasz bardzo szczęśliwy i mam nadzieje ze spełnisz wszystkie swe nawet te najskrytsze marzenia
  na zdjęciu wyglądasz bardzo szczęśliwy i mam nadzieje ze spełnisz wszystkie swe nawet te najskrytsze marzenia  Jestem z tobą Grzesiu trzymaj się mocno i cieplutko
  Jestem z tobą Grzesiu trzymaj się mocno i cieplutko 
 Pozdrawiam Cię serdecznie, trzymaj się dzielny chłopaku
 Pozdrawiam Cię serdecznie, trzymaj się dzielny chłopaku  Gonia
  Gonia MARCIN.Z
 MARCIN.Z
 Słyszałem, że lubisz wyścigi i modyfikacje pojazdów jak większość z nas. Mam też nadzieję że będzie nam  dane kiedyś pograć razem i spotkać się
 Słyszałem, że lubisz wyścigi i modyfikacje pojazdów jak większość z nas. Mam też nadzieję że będzie nam  dane kiedyś pograć razem i spotkać się  jestem z Tobą trzymaj się i do zobaczenia
 jestem z Tobą trzymaj się i do zobaczenia 

"jedyna taka" sprzedana
 "jedyna taka" sprzedana Wiemy także, że jesteś silnym chłopcem, któremu niejeden dorosły mógłby pozazdrościć odwagi i życiowej mądrości. Gdy tylko o Tobie usłyszeliśmy i zobaczyliśmy tak radosny uśmiech promieniejący do nas ze zdjęcia, to pierwsze co pomyśleliśmy "CHCEMY POZNAĆ GRZESIA OSOBIŚCIE". Dlatego prosimy uśmiechaj się jak najwięcej i zarażaj nim wszystkich napotkanych na swojej życiowej drodze ludzi
 Wiemy także, że jesteś silnym chłopcem, któremu niejeden dorosły mógłby pozazdrościć odwagi i życiowej mądrości. Gdy tylko o Tobie usłyszeliśmy i zobaczyliśmy tak radosny uśmiech promieniejący do nas ze zdjęcia, to pierwsze co pomyśleliśmy "CHCEMY POZNAĆ GRZESIA OSOBIŚCIE". Dlatego prosimy uśmiechaj się jak najwięcej i zarażaj nim wszystkich napotkanych na swojej życiowej drodze ludzi  Pozdrawiamy!!
 Pozdrawiamy!!

Dużo z Nas też lubi wyścigi - tak jak Ty
 Dużo z Nas też lubi wyścigi - tak jak Ty 

!
! Mam nadzieję ze to co Adex zrobi dla Ciebie spodoba Ci się Słyszałem że uwielbiasz gry motoryzacyjne i jesteś w tym najlepszy Mam nadzieję że nikt Cię nie pokona Mam nadzieję że przy spotkaniu pouczysz mnie trochę Pozdrawiam Cie mocno i uśmiechaj się jak najczęściej.
  Mam nadzieję ze to co Adex zrobi dla Ciebie spodoba Ci się Słyszałem że uwielbiasz gry motoryzacyjne i jesteś w tym najlepszy Mam nadzieję że nikt Cię nie pokona Mam nadzieję że przy spotkaniu pouczysz mnie trochę Pozdrawiam Cie mocno i uśmiechaj się jak najczęściej.